Model Opla : Corsa B C14NZ
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 34 Dołączył: 05 Sty 2006 Posty: 753 Skąd: Kielce/Lublin
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 09:27
1. z forum OCFC
2.tak jak to pisali wcześniej Marcin i eduardo_vkp Fajni ludzie, dobrze prowadzone forum..i w koncu to forum Opla
3. bez zmian
4. możliwość wyboru przez użytkownika kolory tematu (może ktoś chce mieć forum na zielono)
5. no po prostu tragedia, moderatorzy i admini są okropni, we wszystko się wtrącają i nie dają spokojnie pisać....... żartowałem
6.
holcu napisał/a:
...razem z coraz to poszerzającym gronem szli dalej do przodu...
więc idźmy razem do przodu
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
2. Mozna tu znaleść wiele ciekawych porad ale i mozna ich udzielac
3. Niedziałajaca opcja automatycznego logowania
4. Kazdy opel swój dział
5. Hmm
6.
MAŁY [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 16:21
dr_cybergoose napisał/a:
1. z TT
2. atmosfera, brak chamsatwa i nabijania sie z userow o mniejszej wiedzy motoryzacyjnej (niestety zjawisko wrecz juz nagminne na innym forum )
3. Nie mnozmy w nieskonczonosc watkow i dzialow, przerost formy nad trescia to nic dobrego. Teraz jest optymalnie i wiecej juz na pewno nie potrzeba.
4. Dodalbym funkcje : zglos post do moderacji, bo to dobra funkcja jest
5. Zdecydowanie najwyzej oceniam prace moderatora o ksywie dr_cybergoose...pelen profesjonalizm...
6. God bless You...
Nic dodac nic ujac!No i skromni moderatorzy,to jest +
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
matyjasz [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 18:08
Cytat:
atmosfera, brak chamsatwa i nabijania sie z userow o mniejszej wiedzy motoryzacyjnej (niestety zjawisko wrecz juz nagminne na innym forum )
well... TRU, jak mawiali starożytni...znamy takie...
Witam, ponieważ chcemy dostosowywać się pod Was, aby zapewnić Wam jeszcze większą przyjemnośc użytkowania forum chciałbym Was poprosić o odpowiedz na pytania :
1. Skąd dowiedzieliście się o Forum - z Peterowego bannera na TT forum
2. Co Wam się tutaj podoba, dlaczego tutaj lubicie zaglądać - jeszcze nie wiemy , ale na 1szy rzoot oka to co w cytacie
3. Co Wam się nie podoba, co was nie przyciąga tutaj. - na razie przyciąga
4. Jakich zmian byście dokonali w naszym portalu - ehmm, to może potem
5. Jak oceniacie pracę moderatorow / adminów (może być na PW - nie będą żadne konsekwencje wyciągane) - też potem...
1. Skąd dowiedzieliście się o Forum - z Peterowego bannera na TT forum
Reklama dźwignią...
Poza tym mówiłem o tym forum jak widzieliśmy się life na spocie Sekcji Kujawsko-Pomorskiej Tigra-Team, ale widocznie mnie nie słyszałeś... Polecałem wszystkim to forum
matyjasz [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 09:56
Peter napisał/a:
Poza tym mówiłem o tym forum jak widzieliśmy się life na spocie Sekcji Kujawsko-Pomorskiej Tigra-Team, ale widocznie mnie nie słyszałeś... Polecałem wszystkim to forum
No tak... Byłem rozdarty, zżerany przez zadrość i w amoku lekkim bo Oli dostał piwo i Niunia obiecała prowadzić do domu a ja dostałem pozwolenie dopiero jak wszyscy się rozeszli stąd się nienależycie sqpiłem
Model Opla : Astra F HTB
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 11:33
1. z googlarki - po poszukiwaniach
2. fajna atmosfera, pomocni ludzie
3. jestem tu od niedawna, narazie wszystko jest [i]si[/]
4. narazie nic, forum jest dobrze przygotowane na przyjecie nowych uzytkownikow
5. jak nalezy - wszystko wporzadku
6. Również
7. najnizsze staweczki na ryneczq
napiszcie do ludzi z allegro itp. ktorzy zajmuja sie sprzedaza czesci do opelkow, moze by byli zainteresowani reklama, bo takie forum to dobre miejsce do tego