Zamknięty przez: holcu Czw Sty 31, 2008 10:26 |
|
| Czy uważacie, że to forum powinno mieć osobne działy dotyczące każego modelu opla np. Astra, Corsa, Vectra itd |
| Tak, myśle że to dobry pomysł |
|
81% |
[ 30 ] |
| Nie, nie uważam tego pomysło za dobry |
|
18% |
[ 7 ] |
|
| Głosowań: 37 |
| Wszystkich Głosów: 37 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
gRiVa [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sty 02, 2006 17:15
|
|
|
| maniulek napisał/a: | | Powinny być działy, za jakiś czas zrobi się tutaj straszny natłok danych trudnych do uporzadkowania i skorzystania z nich, a o to przecież chodzi. |
Z drugiej strony czesc Opli ma te same problemy/wady/zalety itd przykladowo parowanie szyb (emotikony proponuje skopiowac z www.tigra-team.pl, te sa srednie). |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
eduardo_vkp [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sty 02, 2006 17:33
|
|
|
| gRiVa napisał/a: | | Z drugiej strony czesc Opli ma te same problemy/wady/zalety itd przykladowo parowanie szyb |
do tego powinny byc porady ogolne jak i do wielu innych spraw... np. opony zimowe u nas (w VKP )bylo poruszane wiele razy |
|
|
|
 |
rafalg [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sty 02, 2006 20:25
|
|
|
| powienien byc podzial zale nie tak szczegolowy, np vectra A Astra F i calibra to praktycznie te same auta. |
|
|
|
 |
holcu
Administrator

Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1548 Skąd: Szczecin Punkty zdobyte: 6
|
Wysłany: Pon Sty 02, 2006 22:24
|
|
|
Narazie zrobiłem osobny, nie najważniejszych modeli. Gdy będą jednak kategorie świeciły pustkami zwiniemy jest do bardziej szczegółowych. Mam nadzieję, że dzięki Wam nie będzie takiej potrzeby.
Nie wymieniałem wszystkich modeli opli jakie są, jeśli będzie potrzeba iż np Meriva ma sporą ilośc zapytan i for, to wskoczy do osobnej kategorii.
Bardzo bym prosił, jeśli macie jakieś propozycje, uwagi śmiało pisać, my jeśteśmy tylko ludźmi nie wszystko zauważymy nie wszystko umiemy zrobić.
Ten czarny lotus jak ktoś nazwał, nie wiem nie znam modelu tego auta, ze strony głównej zostanie przerobiony na nowy model opla insignia w najbliższym czasie.
Z bieżących spraw to narazie tyle. Jutro postaram się dowiedzieć, jak to jest z tym logiem opla czy możemy go legalnie używać, czy będziemy musieli go zmienić bądz przerobić na inne. Chyba, że ktoś z Was wcześniej przerabiał ten temat i wie proszę podzielcie się z nami.
Póki co narazie to wszystko, ponownie zaproszę do czynnego brania udziału w tym forum.
Doszły mnie słuchy, że sporo osób pyta się o koła, felgi, opony. Jeśli będzie taka potrzeba utworzymy również taki dział, aczkolwiek myśle że okres był taki w którym wielu z nas tematy opon, felg na zimę interesował lecz jak mówie otwrci jesteśmy na wszelkie propozycję. Byle tylko Wam było dobrze hehe ale wazelinką pojechałem |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
eduardo_vkp [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sty 02, 2006 22:55
|
|
|
| holcu napisał/a: | | sporo osób pyta się o koła, felgi, opony. Jeśli będzie taka potrzeba utworzymy również taki dział |
nie hodzi o dzial opon czy felg tylko wlasnie takie najbardziej ogolne a opony stosuje sie do wszytstkich aut chyba ze cos mi umklo i takie Porady Ogólne by mogly byc a ze szczegolowymi poradami tez jakos forum powinno sie podciagnac bo jak widac przewazaja Vectromaniacy ale pojawiaja sie kalibrowicze tigrowicze i inni tak wiec mysle ze to forum sie rozrosnie i bedzie mozna licyc na pomoc w kazdej dziedzinie |
|
|
|
 |
cola
Frantic

Model Opla : Calibra ex x20xev/r
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2006 00:07
|
|
|
Ja bym jednak połączył niektóre podforum np. Calibre z Vectrą, Corse z Tigrą, czy Astre z Zafirą
Jak wam się taki pomysł podoba??
Pozdrawiam!!!! |
|
|
|
 |
wlojer [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2006 08:53
|
|
|
| cola napisał/a: | Ja bym jednak połączył niektóre podforum np. Calibre z Vectrą, Corse z Tigrą, czy Astre z Zafirą
Jak wam się taki pomysł podoba??
Pozdrawiam!!!! |
To może już prędzej z podziałami na rodzaje silników.
Pzdr. |
|
|
|
 |
Luki [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2006 13:11
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie!! Zgadzam sie z edurado_vkp.Take porady powinny być.Ale mam nadzieje ze z czasem bedzie wszycko sii.
[ Dodano: Wto Sty 03, 2006 12:14 pm ]
Cola ma racje taki podział był by dobry bo co jak co za te auta do siebie bardzo podobne pod wględem mechanicznym i napewno wiele ciekawych i dobrych porad mozna sie dowiedzieć.Np.od włąścicieli Calibry Mówie teraz akurat o sobie |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
holcu
Administrator

Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1548 Skąd: Szczecin Punkty zdobyte: 6
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2006 14:31
|
|
|
| Dajmy, sobie narazie może jakiś okres testowy, jeśli nowopowstałe działy będą wiały pustkom, czego bym bardzo nie chciał, wtedy utworzymy działy łaczone, i tak jak cola powiedział vectra z calibrą, astra z innym podelem itp. Narazie zobaczymy czy obecny podział daje jakiś pożytek. |
|
|
|
 |
piotr027 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2006 16:48
|
|
|
| odnośnie podziałów...........kadett ,rekord i senator..........zupełnie to nie pasuje choćby ze względu na klase pojazdów.......... |
|
|
|
 |
|
|