Zamknięty przez: holcu Czw Sty 31, 2008 10:26 |
|
| Czy uważacie, że to forum powinno mieć osobne działy dotyczące każego modelu opla np. Astra, Corsa, Vectra itd |
| Tak, myśle że to dobry pomysł |
|
81% |
[ 30 ] |
| Nie, nie uważam tego pomysło za dobry |
|
18% |
[ 7 ] |
|
| Głosowań: 37 |
| Wszystkich Głosów: 37 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Rudolf_VU [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 13:06
|
|
|
| Żywcia napisał/a: | | tak cos mi sie wydaje ze przez te podziały to wyjdzie jeszcze większy bałagan niż jakby było wszystko razem a w tytule kazdego postu wpisywane by bylo tylko w czym problem i jaką marką np problem obroty C16NZ VA i tyle |
Zgadzam się w 100 % |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
holcu
Administrator

Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1599 Skąd: Szczecin Punkty zdobyte: 7
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 13:22
|
|
|
Narazie, podział jest taki jaki jest, są możliwe ewentualnie zmiany stylistyczne, typu przesunięcie jakieś kategori, zmiana nazwy, itp
Powiem, tak nie wprowadzimy napewno na tym forum podziału na inne marki samochodów, bo jest to forum opla a nie jakieś combo.
Wprowadzić natomiast możemy Wasze propozycje kategori, jeśli poprostu uważacie że mogą się przyjąć
Jeśli są jakieś propozycję bardzo proszę o kontakt GG 7302362 lub PW albo mail holc2@go2.pl
Jeśli chcecie umieścić jakieś pliki, załączniki nie macie możliwości mailem proszę wysłać holc2@go2.pl ja odpowiednio zadbam by było to na forum.
Z bieżących spraw, narazie to wszystko, gdyby się coś urodziło będę Was informował. |
|
|
|
 |
Marcin [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 18:37
|
|
|
| ja, jak juz wcześniej pisałem, w działe "Modyfikacje" i "Giełda" zlikwidowałbym podział na 3 kategorie i zrobił po prostu dział "Tuning" i "Giełda" - za dużo tego jest |
|
|
|
 |
rox [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 23:21
|
|
|
tajest: Podforum Inne a w nim Tuning i Giełda |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
eduardo_vkp [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 14:31
|
|
|
| Cytat: | | tak cos mi sie wydaje ze przez te podziały to wyjdzie jeszcze większy bałagan niż jakby było wszystko razem a w tytule kazdego postu wpisywane by bylo tylko w czym problem i jaką marką np problem obroty C16NZ VA i tyle |
moze to i racja w sumie ma to byc ogolne forum opla a te podzialy nie sa teraz byt precyzyjne, a zeby zrobic precyzyjne podzialy wszystkich opli to raczej sie minie z celem bo za duzo bedze. Moze trzeba by bylo zrobic najwyzej podzal ale na kategorie tj. silnik, zawieszenie, hamulce, itd. I jak Żywcia napisal ze w kazdymm tytule posta pisac o jakie auto chodzi. |
|
|
|
 |
wacha007 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 22:22
|
|
|
| Marcin, masz racje w dziale giełda powienien zostać zlikwidowany podział na poggrupy. Wystarczy że posta będzie zaczynał sie od [S] lub [K] lub [O]. A co do podziału na modele to taki podział mim zdaniem jet dobry... |
|
|
|
 |
Cinek-
Opel Corsa Fan Club

Model Opla : Corsa B C14NZ
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 34 Dołączył: 05 Sty 2006 Posty: 763 Skąd: Kielce/Lublin
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2006 01:08
|
|
|
| wacha007 napisał/a: | | ...będzie zaczynał sie od [S] lub [K] lub [O]... |
ewetualnie od [Z] |
|
|
|
 |
wacha007 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2006 09:54
|
|
|
..ano tak zapomniałem... |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
Marcin [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 21:51
|
|
|
Dlaczego z profilu zniknęła możliwość wyboru płci
przy rejestracji zaznaczyłem stosowną, później nie wiadomo czemu pojawiło się "Nie wiadomo:)" chciałem to zmienić, patrzę, a w profilu już nie ma tej opcji?
czy ja coś przeoczyłem? |
|
|
|
 |
rox [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 22:32
|
|
|
| holcu wylaczyl zeby mniej obciazalo serwer |