Zamknięty przez: holcu Czw Sty 31, 2008 10:26 |
|
| Czy uważacie, że to forum powinno mieć osobne działy dotyczące każego modelu opla np. Astra, Corsa, Vectra itd |
| Tak, myśle że to dobry pomysł |
|
81% |
[ 30 ] |
| Nie, nie uważam tego pomysło za dobry |
|
18% |
[ 7 ] |
|
| Głosowań: 37 |
| Wszystkich Głosów: 37 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
wronek [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 22:40
|
|
|
| to może podział na kaprali , sierżantów itp można by wyłączyć ?? Mi to jakoś niepodpasowało żeby z forum wojsko robić. Przecież będzie widać stopien aktywności na forum po liczbie napisanych postów. |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
rox [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 22:43
|
|
|
| w sumie... |
|
|
|
 |
Marcin [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 22:46
|
|
|
macie rację z tym wojem
wracając do płci, to przydałoby się to całkowicie wyłączyć. skoro nie ma opcji wyboru płci w profilu, to ta kategoria powinna być też usunięta w danych usera |
|
|
|
 |
holcu
Administrator

Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1583 Skąd: Szczecin Punkty zdobyte: 7
|
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 22:59
|
|
|
Opcja Płci włączonam, wyłączyłem ją na 2 dni, w celu testowania jednej rzeczy. Ale już jest wszystko okej więc została włączona spowrotem.
Co do Rangi odpowiadającej ilości postów napisanych. Bardzo bym prosił o zaproponowanie własnych rank jakie byście widzieli. By były mniej wiecej spójne i bylo ich okolo 15-10.
Ostatnio, troszke testuje na forum, różne rzeczy by chodziło to Wam przyzwoicie więc za wszystkie niedogodności z góry przepraszam i obiecuje ze nie bedzie ich duzo. Tzn starał się będe.
Jeśli macie jakies uwagi smiało prosze pisac wiadomo, że to forum jest dla nas wszystkich a sam wszystkiego nie zauważe
Milej nocki |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
Marcin [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 23:16
|
|
|
aha..ok
Pozdro
edit: ...aha i po tym jak został usunięty link do aukcji wośp VKP zniknął problem z edycją tekstu podczas pisania i kursor myszki już tak nie zamula na forum (pod ie) - holcu wie o co chodzi |
|
|
|
 |
holcu
Administrator

|
Wysłany: Czw Sty 12, 2006 07:38
|
|
|
Hehe proszę nie pochlebiać hehe miło mi to słyszeć. Faktycznie ostatnimi czasy, troszke testujemy różne ustawienia forum, chciałbym by każdy z Was z miłą chęcią tu gościł jak najczęśćiej. Więc by tak się stało, forum musi być "sprawne", przejrzyste i zachęcać do tego byście je odwiedzali.
Cały czas, czekam na różne sugestie dot działania forum.
BTW. Zachęcam do głosowania na logo forum
Konkurs |
|
|
|
 |
wojtekbp [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2006 13:02
|
|
|
Bardzo by się przydała opcja zmiany kolorystyki forum. Umieścić ją można by było w profilu użytkownika. Bo takie jasne jak teraz męczy szybko wzrok.Ale to taka moja sugestia. Aha windowsa mam całego na czarno |
|
|
|
 |
wacha007 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 15:21
|
|
|
...no i większe avatary no takie mi sie marzą 140 na 140 max |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
Cinek-
Opel Corsa Fan Club

Model Opla : Corsa B C14NZ
Wiek: 34 Dołączył: 05 Sty 2006 Posty: 750 Skąd: Kielce/Lublin
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 17:44
|
|
|
| wacha007 napisał/a: | | marzą 140 na 140 max | a na choinkę Ci takie duże |
|
|
|
 |
holcu
Administrator

|
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 17:45
|
|
|
Być może w tym tygodniu wraz z kolegą dlugi, zmodernizujemy forum do najnowszej wersji.
Będzie można się po niej spodziewać - mniejszego obciążenia serwera a co za tym idzie - szybsze i sprawniejsze działanie forum.
Być może pokusimy się o pewne zamiany wyglądowe forum i wtedy zobaczymy jak to będzie chodziło i poprosimy Was o opinie. Dlatego być może w tym tygodniu forum będzie na parenascie minutek wyłączone byście się nie przestraszyli, że znikneliśmy Poprostu wgrywamy nową wersję
A póki co te pare dni jeszcze będziemy na tej wersji jechali.
Co do postów - wszystkie zostaną i nie będą usunięte - no może tylko te nie aktualne typu ankiety dot loga na forum. Takie są plany na chwilę obecną i miejmy nadzieje ze wszystko nam się uda
Pozdrawiam
P.S - Oczywiscie operacje przeprowadzimy bez towarzystwa hehe by pozniej bąbelki nie wychodziły |
|
|
|
 |
|
|