|
|
| Autor |
Wiadomość |
arcus [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 19:48 astra g 3 drzwiowa
|
|
|
| nei graja mi z prawej strony ani syczek ani glosnik, kiedys jakis ebzpiecznik mi sie rozlal, potem nei chodzilo radio, po naprawie wszystkiego nie graja te 2 glosniki z pr strony i teraz chcialbym kupic jakies glosniczki. W róznych postach widze rózne wymairy tych glosników i juz sam ejstem skolowany, jakiej wielkosci wejda na prżód i jakiej na Tyl, dodam ze mam wersje 3 drzwiowa, przeglodalem alegro widze ze podaja tez glebokosc glosnika, zwracac na to uwage? czy raczej wiekszosc wejdzie? pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
lord_wiader
Zostaw mój tytuł!!

Model Opla : KadettE C14NZ+podtlenek gazu
Zaproszone osoby: 1
LPG: Tak
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 20:03
|
|
|
| Najpierw sprawdź, czy wina leży w głośnikach, a nie w kablu doprowadzającym lub w samej końcówce mocy, a nie od razu od razu je winisz. |
|
|
|
 |
arcus [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 20:09
|
|
|
calkiem prawdopodobne, ale tak czy inaczej chcialbym jakies nowe glosniczki, patrzylem ze fajne blaupunkty z sykami mozna za 120 kupic zlotych, moje sa juz stare jak zdjolem maskowice to glosnik byl taki zmurszaly lekko dotknolem go a pekła ta membrana i nei wiem czy kupic 13stki czy 16stki? nie chce zabardzo nic kombinowac przerabiac doklejac itp orginalnie sa 13stki a z Tylu jakie sa? |
|
|
|
 |
|
|
Firany
Karty plastikowe
pobierowo
Opel
Karty plastikowe
projektowanie stron