|
|
| Autor |
Wiadomość |
mmeuv [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 22:12 Astra III Sport 2.0 - jakie radio
|
|
|
Kupilem niedawno moj pierwszy samochod: Opla Astre III Sport 2.0 ale niestety bez radia.
Czy pasowac bedzie kazde radio jakie kupie czy tez powinienem szukac jakiegos specjalnego typu?
Dzieki za pomoc! |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
kłosiol [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Paź 24, 2007 21:26
|
|
|
| Beda pasowac radia ktore kupisz bo w astrze jest kostka Iso, a nawet jak by w radiu bylo inne wyjscie to zawsze mozesz kupic przejsciowke z iso na cos innego |
|
|
|
 |
młody puławy
Ornitolog :)

Model Opla : czarny ciągnik;-)
Zaproszone osoby: 2
LPG: Tak
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 08:50
|
|
|
| Dokładnie a ja osobiście polecam Pioneera albo Blaupunkta... |
|
|
|
 |
vectra 95

Model Opla : Leon TDI SPORT
Wiek: 21 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 163 Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 15:36
|
|
|
tak jak koledzy powyżej.. będzie ci pasować kazde radio. jeżeli chcesz mieć bardzo ładny dzwiek kup pioneera z grafikami. to są radyjka |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
kłosiol [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 16:44
|
|
|
sory ale polecacie koledze radia pioneera lub blaupunkta bo ponoc sa fajne.... nie wszystkie modele sa fajne......... i na pewno radio, ktore fajnie wyglada nie znaczy,ze fajnie gra Wszystko zalezy od konkretnego modelu i ceny radia ( klasy )
Nie wiem ile autor postu chce wydac na radio ale jak do 400 zł to polecam Pioneer Deh40mp,ma sterowanie subwooferem i inne ciekawe zalety......
jak 500 zł to najlepszy wybor to JVC KD-G731 bo ma 1-bitowy przetwornik DAC TI/Burr-Brown o 24-bitowej rozdzielczości i zlacze usb.
Podane ceny to oczywiscie allegro bo w sklepach sa duzo drozsze |
|
|
|
 |
brzoza

Model Opla : Astra Y20DTH
Wiek: 50 Dołączył: 12 Sty 2007 Posty: 2362 Skąd: Zabrze Punkty zdobyte: 83

|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 17:53
|
|
|
A ja mam Sony.. CDX-CA 6OOX i naprawdę nie mogę narzekać |
|
|
|
 |
HArtur1
Z17DTH

Model Opla : Astra III 1.7 CDTI
Punkty zdobyte: 34
|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 19:44
|
|
|
To co proponują koledzy to wszystko radia 1 DIN i żeby je zamontować będziesz musiał kupić dodatkową ramkę.
Czy wiesz jak to będzie wyglądało? Nie? To zobacz:
http://astra-h.ru/din1.html
Jak dla mnie to wygląda beznadziejnie. I nawet lepszy dźwięk mi tego nie zrekompensuje. Dlatego proponuje, żebyś kupił jakieś radio ale fabryczne. |
|
|
|
 |
kłosiol [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 14:45
|
|
|
Bez kitu ale jak dla mnie radio normalnych rozmiarów - 1 din na pewno wyglada i gra 100 razy lepiej niz radio 2 din |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
młody puławy
Ornitolog :)

Model Opla : czarny ciągnik;-)
Zaproszone osoby: 2
LPG: Tak
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 12:26
|
|
|
AAAAAAAAA.... To tak to wygląda w astrze???? Chorobcia coraz częściej wkładają do tych nowych samochodów radyjka na 2din... trochę lipka ale dobrze że takie przejściówki idzie kupić... A co do radyjek jeszcze to Blaupunkt jak żadne inne radio będzie ci odbierał fale radiowe... Co do tunerów radiowych blaupunkt nie ma sobie równych.... A Pioneer za nieduże pieniądze oferuje radia naprawdę wysokiej jakości z wieloma funkcjami i gadżetami za które u innyuch producentów trzeba zapłacić naprawdę spore pieniądze... Clarionów nie polecam za bardzo bo wszystkie modele oprócz tych z dotykowymi wyświetlaczami typu MATRIX po około 6 miesiącach mają już problemy z laserem... To samo SONY a panasonic i JVC jakoś wogóle do mnie nie podchodzą .... Może dlatego że pierwsze radio jakie miałem w swojej to był panasonic i nie przypadł mi do gustu wogóle ale laser pierwsza klasa jeśli chodzi o przerywanie... Pomimo że stary model to nie przerwał ani razu...
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
kłosiol [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 15:47
|
|
|
my tu piszemy posty, doradzamy a autora postu juz dawno nie ma Nie ma sie co produkowac bo to juz na pewno nie aktualne
pozdro |
|
|
|
 |
|
|