Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Astra III Sport 2.0 - jakie radio
Autor Wiadomość
mmeuv
[Usunięty]

Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 22:12   Astra III Sport 2.0 - jakie radio

Kupilem niedawno moj pierwszy samochod: Opla Astre III Sport 2.0 ale niestety bez radia.

Czy pasowac bedzie kazde radio jakie kupie czy tez powinienem szukac jakiegos specjalnego typu?

Dzieki za pomoc!

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

kłosiol
[Usunięty]

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 21:26   

Beda pasowac radia ktore kupisz bo w astrze jest kostka Iso, a nawet jak by w radiu bylo inne wyjscie to zawsze mozesz kupic przejsciowke z iso na cos innego

młody puławy 
Ornitolog :)

Model Opla : czarny ciągnik;-)
Zaproszone osoby: 2
LPG: Tak

Punkty zdobyte: 0
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 08:50   

Dokładnie a ja osobiście polecam Pioneera albo Blaupunkta...

vectra 95 

Model Opla : Leon TDI SPORT

Wysłany: Czw Paź 25, 2007 15:36   

tak jak koledzy powyżej.. będzie ci pasować kazde radio. jeżeli chcesz mieć bardzo ładny dzwiek kup pioneera z grafikami. to są radyjka :D

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

kłosiol
[Usunięty]

Wysłany: Czw Paź 25, 2007 16:44   

sory ale polecacie koledze radia pioneera lub blaupunkta bo ponoc sa fajne.... nie wszystkie modele sa fajne......... i na pewno radio, ktore fajnie wyglada nie znaczy,ze fajnie gra :!: :!: Wszystko zalezy od konkretnego modelu i ceny radia ( klasy )

Nie wiem ile autor postu chce wydac na radio ale jak do 400 zł to polecam Pioneer Deh40mp,ma sterowanie subwooferem i inne ciekawe zalety......
jak 500 zł to najlepszy wybor to JVC KD-G731 bo ma 1-bitowy przetwornik DAC TI/Burr-Brown o 24-bitowej rozdzielczości i zlacze usb.

Podane ceny to oczywiscie allegro bo w sklepach sa duzo drozsze !!!

brzoza 

Model Opla : Astra Y20DTH

Punkty zdobyte: 83

Wysłany: Czw Paź 25, 2007 17:53   

A ja mam Sony.. CDX-CA 6OOX i naprawdę nie mogę narzekać :roll: :wink:

HArtur1 
Z17DTH

Model Opla : Astra III 1.7 CDTI

Punkty zdobyte: 34
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 19:44   

To co proponują koledzy to wszystko radia 1 DIN i żeby je zamontować będziesz musiał kupić dodatkową ramkę.
Czy wiesz jak to będzie wyglądało? Nie? To zobacz:
http://astra-h.ru/din1.html
Jak dla mnie to wygląda beznadziejnie. I nawet lepszy dźwięk mi tego nie zrekompensuje. Dlatego proponuje, żebyś kupił jakieś radio ale fabryczne.

kłosiol
[Usunięty]

Wysłany: Pią Paź 26, 2007 14:45   

Bez kitu ale jak dla mnie radio normalnych rozmiarów - 1 din na pewno wyglada i gra 100 razy lepiej niz radio 2 din !!!

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

młody puławy 
Ornitolog :)

Model Opla : czarny ciągnik;-)
Zaproszone osoby: 2
LPG: Tak

Wysłany: Sob Paź 27, 2007 12:26   

AAAAAAAAA.... To tak to wygląda w astrze???? Chorobcia coraz częściej wkładają do tych nowych samochodów radyjka na 2din... trochę lipka ale dobrze że takie przejściówki idzie kupić... A co do radyjek jeszcze to Blaupunkt jak żadne inne radio będzie ci odbierał fale radiowe... Co do tunerów radiowych blaupunkt nie ma sobie równych.... A Pioneer za nieduże pieniądze oferuje radia naprawdę wysokiej jakości z wieloma funkcjami i gadżetami za które u innyuch producentów trzeba zapłacić naprawdę spore pieniądze... Clarionów nie polecam za bardzo bo wszystkie modele oprócz tych z dotykowymi wyświetlaczami typu MATRIX po około 6 miesiącach mają już problemy z laserem... To samo SONY a panasonic i JVC jakoś wogóle do mnie nie podchodzą .... Może dlatego że pierwsze radio jakie miałem w swojej to był panasonic i nie przypadł mi do gustu wogóle ale laser pierwsza klasa jeśli chodzi o przerywanie... Pomimo że stary model to nie przerwał ani razu...

Pozdrawiam

kłosiol
[Usunięty]

Wysłany: Sob Paź 27, 2007 15:47   

my tu piszemy posty, doradzamy a autora postu juz dawno nie ma !!! !!! Nie ma sie co produkowac bo to juz na pewno nie aktualne :D

pozdro

Odpowiedz do tematu