Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1495 Skąd: Szczecin
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 19:09
Panowie i Panie, Koledzy i Koleżanki, w związku z tym, ze chcielibyście mieć większe avatary, to mozemy na tydzien (okres testowy zwiększyć rozmiar) Jeśli uznacie, że wszystko dobrze śmiga i dobrze współgra to zostawimy, a jeśli będzie troszke zniekształcone forum czy troszke zbyt dlugo sie ladowało to zmniejszymy.
Co wy na to ? Jeśli dostane aprobatę na ten pomysł to jeszcze dzisiaj zwiększe
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
MAŁY [Usunięty]
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 20:03
jestem calkowicie ZA daj znac jak wlaczysz ta funkcje!
Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1495 Skąd: Szczecin
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 23:04
Na próbe wstawiłem większy rozmiar avatara 110x 110 proszę osoby chętne, które chciałby zmienic na większy proszę zmienić. Do konca tygodnia testujemy, zobaczymy jak będzie chodziło forum.
Nie powinno mieć to większego wpływu na kompatybilność aczkolwiek już nie raz mówiłem jesteśmy otwarci na wszelkie wasze pomysły, dotyczące naszego forum, by było one przyjemniejsze, przyjaźniejsze i zachęcało wszystkich do miłego spędzania tu czasu.
Więc jeśli macie jakiekolwiek pomysły, to albo prosiłbym je kierować do któregoś z adminów, moderatorów/ - ek bądź stworzyć w dziale technicznym pomysły użytkowników.
Oczywiście o rozmiarze avataru zdecydują forumowicze
MAŁY [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 09:49
no i nie da sie zamiescic chyba sie zawiesza jednak,juz mi sie odechcialo wiekszego "rozmiaru"
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Chyba tu zawieszę mój kłopot.
Chciałem sobie wstawić avatar, zmniejszałem zdjęcie i zmniejszałem, ale cały czas wychodziło powyżej 8 kb.
Nijak nie mogę wstawić.
Jak to zrobić?