Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
BARDZO PROSZE O POMOC!!! WAZNE!!
Autor Wiadomość
Sabina
[Usunięty]

Wysłany: Sro Paź 03, 2007 21:02   BARDZO PROSZE O POMOC!!! WAZNE!!

Witam. Zalogowałam sie przed chwila na forum. Pisze bo mam do was ogromna prosbe!!

Nie znam sie za bardzo na oplach ale wiem ze wy sie znacie wiec zwracam sie do was jako do specjalistów w tej dziedzinie.

Otóż dzis po poludniu ktos spowodowal kolizje drogowa i uciekl. Poszkodowana jest moja mama a ona za bardzo nie zna sie na samochodach i wie tylko ze to byl opel ( poznala po znaczku) gosc uciekl z miejsca wypadku. Moja mama nie zdazyla zapamietac calosci rejestracji dlatego poszukiwania goscia trwaja. Nie wie dokladnie jaki to byl model.. a to by ulatwilo poszukiwania. Ja znalazłam tylko kawalek zderzaka i nie moge do tego podpasowac zadnego opla. Zrobilam zdjecie i tu jest moja prosba... pomozcie mi i powiedzcie z jakiego to jest opla. Wiem ze byl to jakies maly hachback i tyle.

Bardzo prosze o pomoc!! To jest naprawde wazne. Z góry dziekuje!!!

p.s. do modów i admina jesli zle umiejscowilam temat to przepraszam.. nie chce zasmiecac forum wiec jesli bedzie przeszkadzal to po wyjasnieniu sytuacji mozecie usunac temat. I przepraszam za duze zdjecie ale chce zeby bylo wyrazne!! pozdro

Poprawiłam błędy/Niedźwiedź
Ostatnio zmieniony przez Niedźwiedź Czw Paź 04, 2007 20:43, w całości zmieniany 1 raz  

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

miron
[Usunięty]

Wysłany: Sro Paź 03, 2007 21:13   

obstawiam corse

Sabina
[Usunięty]

Wysłany: Sro Paź 03, 2007 21:21   

pokazywalam mamie na allegro rozne ople... mowila ze najbadziej przypomina jej kadetta (tzw. lezke) ale ten zderzak nie bardzo pasuje chyba do kadetta

Espana 
Bartek

Model Opla : CORSA C 1.3 cdti
Zaproszone osoby: 2

Punkty zdobyte: 1
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 21:36   

Ciężko mi stwierdzić staram się na allegro też zobaczyć ale moim zdaniem kadett tutaj odpada. Mama jest pewna, że był mały?

[ Dodano: Sro Paź 03, 2007 22:40 ]
Obstawiałbym na Astrę I
tak mi najbardziej pasuje.

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

Sabina
[Usunięty]

Wysłany: Sro Paź 03, 2007 21:52   

z moja mama gada sie o samochodach tak jak z lysym o czesaniu... ona niczego nie jest pewna jesli chodzi o to auto... mi sie wydaje ze to astra ale ona mowi ze to chyba nie to

Ostatnio zmieniony przez Niedźwiedź Czw Paź 04, 2007 20:44, w całości zmieniany 1 raz  

Espana 
Bartek

Model Opla : CORSA C 1.3 cdti

Punkty zdobyte: 1
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 21:59   

ja jestem przekonany w 80%, że to jest Astra. Przejrząłem zdjecia na allegro dość dokładnie i najbardziej pasuje właśnie Astra

cr2sher 
C14NZ+LPG+CB

Model Opla : Astra F 93r.

Punkty zdobyte: 0
Wysłany: Sro Paź 03, 2007 22:33   

Sabina, a moze niech mama na poczatek powie jak wg niej to auto wygladalo, czy np. bylo 2 czy 4 drzwiowe z bagaznikiem czy bez itp. bedzie latwiej

Ostatnio zmieniony przez Niedźwiedź Czw Paź 04, 2007 20:45, w całości zmieniany 1 raz  

młody puławy 
Ornitolog :)

Model Opla : czarny ciągnik;-)
LPG: Tak

Wysłany: Czw Paź 04, 2007 07:22   

obawiam się że to była astra bo corsa ma troszki inaczej róg ukształtowany... Szukajcie togo bandyty i pod sąd z nim... TĘPIĆ TAKICH!!! Najpierw spowoduje kolizję a potem ucieka z miejsca.... Brak mu odwagi żeby przyznać się do swojej winy i ponieść za to konsekwencje???? Takich odrazu do więżnia wrzucać powinni...

Pozdrawiam i niech mama dochodzi do zdrowia...

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

Sabina
[Usunięty]

Wysłany: Czw Paź 04, 2007 13:28   

pokazywałam mamie na allegro samochody i mowi ze wyglada jak kadett tzw. lezka ale ten zderzak nie pasuje do kadetta.... chyba ze chlop mial jakies "tuning" zderzakowy.... nie wiem nawet czy taki moze podejsc do kadetta...

młody puławy 
Ornitolog :)

Model Opla : czarny ciągnik;-)
LPG: Tak

Wysłany: Pią Paź 05, 2007 07:16   

Wiecie co??? Jak według mnie to opelek nie jest...wczoraj właśnie zerkałem na te zderzaki i wydawało mi się że pierwsze modele laguny miały bardzo podobne... Może się mylę ale...

Odpowiedz do tematu