Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Niedźwiedź
Sro Paź 17, 2007 21:51
Bear Lock??? dobre to??
Autor Wiadomość
maciek 

Model Opla : Astra2 1,6 16V X16XEL

Punkty zdobyte: 0
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 11:53   

Witam
Myslę że bear lock dla przypadkowego złodzieja jest sporą przeszkodą. Dla fachowca wiadomo że nie. Dlatego lepiej mieć niż nie. Założyłem u siebie. Kupiłem za 280zł w autoryzowanym serwisie opla i sam założyłem. Fotela wcale nie trzeba do końca odsuwać.

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

brzoza 

Model Opla : Astra Y20DTH

Punkty zdobyte: 41
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 12:52   

Hektor napisał/a:
Moja piękna żona zmusza mnie do założenia jakiegoś zabezpieczenia bo na drugi wózek nie da pieniędzy, więc jestem pod ścianą...

Kol..Hektor, mnie też tak zmusza od 26 lat :jupi: :jupi: ale o bliźniakach nic nie wspomina :P :lol: Aby trzeba było sie martwić drugim wózkiem :P :lol:

MarekM
[Usunięty]

Wysłany: Nie Paź 21, 2007 13:41   

Wydaje mi się, że kol. Hektor zbytnio się przejmuje swoim autkiem. Powiedzmy sobie otwarcie, niewiele jest takich, którzy skusiliby się na 11 letnią astrę. Radzę na przyszłośc trochę więcej trzeżwego spojrzenia na rzeczywistość, czasy gdy tylko nieliczni mieli samochód dawno minęły.

Pozdrawiam

PanBrowar
[Usunięty]

Wysłany: Nie Paź 21, 2007 20:10   

Kol.MarekM wbrew temu co ludzie mówią złodzieje kradną wszystko.Na tvn turbo mówili że złodzieje kradną nie tylko cenny sprzęt i samochody.Dokonali również kradzieży kilku ton jabłek.Kradną absolutnie wszystko co da się spieniężyć.Czemu nie mieli by ukraść 11-letniej astry?
To był taki mały off-top
A wracając do tematu ja mam w swoim alarm i immobilaiser i narazie nikt sie nie skusił.Ale rzeczywiście.Lepiej mieć jakieś zabezpieczenie jak żadne.Złodziej pomyśli sobie: "Po co mam się męczyć z tą astrą co ma bear locka skoro obok stoi astra bez niego :D "
Ostatnio zmieniony przez PanBrowar Nie Paź 21, 2007 20:13, w całości zmieniany 1 raz  

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

Odpowiedz do tematu