NAPRAWDE GORACO POLECAM KOLES OPANOWAL MOJEGO MONTKA OD RAZU.MA WIEDZE SPRZET A TO BARDZO RZADKIE W DZISIEJSZYCH CZASACH W STOSUNKU DO MODELU OPEL MONTEREY 3.0 Z SILNIKIEM DTI JEZDZILEM Z MOIM MONTKIEM PO WSZYTSKICH SERWISACH NAWET BYLEM U AUTORYZOWANEGO DELAERA MIKOLAJCZAKA PATRZELI NA MNIE JAK NA ZJAWISKO KOLES PODSZEDL FACHOWO SOLIDNIE WYMIENIL CO TRZEBA AUTO PRZESTALO DYMIC I FRUWA TO SIE CENI POLECAM PODAJE NUMER DLA ZAINTERESOWANYCH 052 3225286 ALBO 0698150101 WARTO I BEZ SCIEMY
Ostatnio zmieniony przez hrabia Czw Wrz 20, 2007 22:15, w całości zmieniany 1 raz
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
danekbdg Model Opla : Opel astra Caravan
danekbdg Model Opla : Opel astra Caravan
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 00:08
Jeśli chodzi o ten zakład to niestety bliskie mi osoby nie maja dobrych wspomnień z ich działaniami co prawda nie były to ople, ale w pewnym momencie powiedzieli że oni sami nie wiedza co jest nie tak (po wielu wymianach bezsensownych tj kable wysokiego napięcia, przepływomierz) okazało się że padała pompa paliwa
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
kolego ja bylem z terenowka opel frontera milo fachowo wszystko dziala silnik umyty gratis pelen profesjonalizm wcale niedrogo podkreslam a niewiem czym jezdzisz ale oni starszych pojazdow nie naprawiaja nie z racji ze nie chca nawet by ten mlody mechanik sie podjal(tak mi powiedzial)ale z racji ze maja nawal pracy z calej polski zworza im terenowki wiec chyba sam rozumiesz ze niechca sie bawic(bylem swiatkiem jak laweta przywiozla montereya ze sztumu)
ja jestem bardzo zadowolony polecam
jesli takie skomplikowane terenowy naprawiaja to o tych malych musza miec pojecie
[ Dodano: Wto Lis 13, 2007 21:07 ]
Bylem dzisiaj z terenowa jechalem ze sztumu az
do kolesia na serwis pelen plac monteryow(trooperow) to mi sie rzucilo w oczy .przyjechalem odrazu obskoczyli mnie mechanicy i samochod na kanale byl w mig jakis mlody mechanik robil fachowo przede wszystkim rzuca sie czystosc klucze poukladane worki na siedzenia i na kierownice zglosilem usterki mlody mechanik poszedl do szefa o czyms gadali i mlody mechanik wyszedl i mowi ze ciezko samochod zapala bo zawor wysokiego cisnienia padl
( taka usterke zglosilem) kazałem wymienic zrobil i autko fruwa poraz kolejny polecam super fachowo jakis komputer taki podlozny podlaczyl i pokazywal ze silnik pracuje w normie zadnej sciemy ja polecam