|
|
| Autor |
Wiadomość |
fifek [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Cze 14, 2006 15:46
|
|
|
| Ja u siebie podświuetlenia niemam już długo a nawet bardzo długo. U mnie ta tylna folia drukowana się poprostu poprzecierała i niedziała, a brzęczyk nie ma nic wspólnego od podświetlenia zegarów. |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
marpil [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Cze 16, 2006 07:39
|
|
|
| fifek napisał/a: | | Ja u siebie podświuetlenia niemam już długo a nawet bardzo długo. U mnie ta tylna folia drukowana się poprostu poprzecierała i niedziała, a brzęczyk nie ma nic wspólnego od podświetlenia zegarów. |
folię można wymienić z tego co zdążyłem się dowiedzieć, natomiast czy brzęczyk ma coś wspólnego z podświetleniem to powiem tak, po tym jak ten elektryk przełożył w odpowiednie miejsce bezpiecznik zarówno podświetlenie i brzęczyk zaczął działać więc są na jednym bezpieczniku - sprawdź to sobie dokładnie |
|
|
|
 |
zibi
33FFFF

Model Opla : astra G 1,6 8V
Wiek: 40 Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 3507 Skąd: Pobiedziska Punkty zdobyte: 4
|
Wysłany: Pią Cze 16, 2006 16:54
|
|
|
marpil, a niby skąd bezpiecznik był w nie swoim miejscu? Tak kupiłeś czy coś grzebałeś? |
|
|
|
 |
marpil [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 07:50
|
|
|
| a miałem małe zwarełko i zgasło na początek oświetlenie bagażnika i szukałem w bezpiecznikach - jak przekładałem to widocznie o jedno oczko się pomyliłem i stąd cały problem (nie zauważyłem braku poswietlenia od razu bo słonecznie było a i na brzęczyk nie zwróciłem uwagi bo niewiele wcześniej ten samochód kupiłem, brak przywzyczajenia) |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
zibi
33FFFF

Model Opla : astra G 1,6 8V
Wiek: 40 Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 3507 Skąd: Pobiedziska Punkty zdobyte: 4
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 14:38
|
|
|
marpil, na błędach człek się uczy.Mam nadzieję,że dużo kasy przez to nie wydałeś.Moja mamusia mówiła"patrz gdzie wkładasz" i miała rację.Pozdro |
|
|
|
 |
MARCINk1 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Cze 22, 2006 09:26
|
|
|
Mialem to samo ale gdy wymienilem wszystkie żarówki i bezpiecznik wszystko zaczęlo działać Najlepiej zacznij od wymieniania żarówek a jak to nie pomoże wymien bezpiecznik |
|
|
|
 |
kobretti43 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 23:02
|
|
|
patyrak, Hehe, popielniczka to osobna sprawa. Tam nie mozna wlozyc oprawki z zarowka byle jak, poniewaz masa jest tylko w odpowiednim miejscu. Obejrzyj oprawke z zarowka, zauwazysz pasek blaszki "masy" Ten pasek blaszki musi znalezc sie w odpowiednim polozeniu ( jak sie nie myle, to lewo-dol, lub lewo-gora) Sprobuj pokrecic oprawka a swiatelko sie zapali. U mnie tak bylo, azeby to sprawdzic, rozkrecilem konsole :D:D Powodzonka |
|
|
|
 |
rafik111 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 10:38
|
|
|
nieznalazłem na forum
ma ktos instrukcje jak rozebrac całą deske w celu wymiany podswietlenia zegarów na niebieskie diody ? |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
tpekrul [Usunięty]
|
|
|
|
 |
rafik111 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 20:42
|
|
|
| dzieki wielkie jeszczy by sie zdało do MErivy ojciec strasznie męczy ze chciałby niebieskie zegary i reszte |
|
|
|
 |
|
|