Panowie a Midland 1001z? dobry to jest sprzęt? niższa półka niż uniden ale jechałem z takim radyjkiem+hustler ic100, trase Ostrów-Poznań i było rewelacyjnie jak na moje potrzeby. macie jakieś doświadczenia związane z tym sprzętem?
Model Opla : Opel Astra
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 21:23
owender napisał/a:
Panowie a Midland 1001z? dobry to jest sprzęt? niższa półka niż uniden ale jechałem z takim radyjkiem+hustler ic100, trase Ostrów-Poznań i było rewelacyjnie jak na moje potrzeby. macie jakieś doświadczenia związane z tym sprzętem?
Radio jak na początek nie jest złe. Szczególnie ze pewnie nie znasz lepszych. Ja jeżdżę z Unidenem 520 (jak juz pisałem) kiedy na chwile wziąłem do siebie alana78plus (super mi sie podoba wizual tego radia i kolor podświetlenia psuje mi do deski w oplu). I dobrze ze tylko na chwile bo zaraz wróciłem do kwadraciaka unidenka..
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
panowie zakupiłem Midlanda 1001z + Hustler IC-100. Zestroiłem i się nim troche pobawiłem i spisuje się bardzo dobrze. Zobaczymy jak będzie po dłuższej trasie...
oto kilka fotek (sorry za jakość - robione na szybko telefonem)
na razie zamontowane tak ale jak znajde chwile to się z tym pobawie i zamieszcze fotki dobrej jakości.
[ Dodano: Pią Kwi 25, 2008 20:00 ]
realny zasięg w mieście do 6 km.
[ Dodano: Wto Maj 06, 2008 21:21 ]
witam ponownie... chciałem się podzielić swoimi wrażeniami z przetestowania mojego Midlanda 1001z i Hustlera. Bardzo pozytywne wrażenie jak dla osoby która potrzebuje CB do informacji o korkach, objazdach i Misiach. Ładny czysty odbiór, zero problemów z nadawaniem. realny zasięg to około 10 km w trasie i 5-6 w mieście. POLECAM!
ps.
antena przy 180 nie spadła z dachu a czkolwiek troche się bałem...