|
|
| Autor |
Wiadomość |
p@blo [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 22:06
|
|
|
zamontowalem
jednak nie w schowku, tylko w kieszonce po lewej stronie, tam pod wlacznikeim swiatel (z zewnatrz bardzo malo widac widac).
kieszen troche mala, ale wyjalem ja i obcialem dol wiec sie radio zmiescilo i do tego odslonilem dzieki temu glosnik. kabel od anteny przepuscilem progiem po uszczelkami. problem mialem z zasilaniem, bo okazuje sie ze nie mam lampki w schowku, radio mam orginalne zabudowane i za cholere nie moglem go wyjac. rozgladaelm sie zeby pociagnac bezposrednio do aku, ale nie moglem znalesc zadnej dziury. na razie jest wiec podpiete wtyczka do zapalniczki. w weekend bede mial czas to popatrze jak wziac prad prosto z akumulatora i jak wszystko juz bedzie gralo to porobie zdjecia i sie pochwale.
[ Dodano: Wto Maj 02, 2006 22:24 ]
Jak obiecalem zamieszczam rezultaty mojej pracy. nie moglem sie przepchac bezporednio pod aku, wiec radyjko podpialem pod tyl gniazda zapalniczki. zaklocen nie slychac, jedyny minus to brak napiecia bez kluczyka. reszta na zdjeciach |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
nerro [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Cze 18, 2007 19:37
|
|
|
Widziałem zamontowane radio w corsie gdzie było umieszczone pomiędzy siedzeniem od kierowcy a drążkiem przesuwania fotela, zas antena była przymocowana do klapy bagażnika.
Nie wiem na ile to było wygodne i czy zdawało egzamin |
|
|
|
 |
red dogg [Usunięty]
|
|
|
|
 |
viper

Model Opla : B-Klasa X14SZ
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 19:04
|
|
|
macie jakies propozyjce co do umiejscownia anteny (Hustler 100 cm) na dachu Corsy B? ) |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
nerro [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 20:17
|
|
|
| Mam taki zestaw CB RADIO UNIDEN 520 i ANTENA HUSTLER IC100, cb umieszczone w kieszeni kolo miejsca kierowcy a antena umieszczona jest na tyle dachu przed antena od radia |
|
|
|
 |
|
|
Firany
Karty plastikowe
Skoda
pobierowo
Opel
Opel