Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Opel Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
CB w Corsie
Autor Wiadomość
p@blo
[Usunięty]

Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 22:06   

zamontowalem
jednak nie w schowku, tylko w kieszonce po lewej stronie, tam pod wlacznikeim swiatel (z zewnatrz bardzo malo widac widac).
kieszen troche mala, ale wyjalem ja i obcialem dol wiec sie radio zmiescilo i do tego odslonilem dzieki temu glosnik. kabel od anteny przepuscilem progiem po uszczelkami. problem mialem z zasilaniem, bo okazuje sie ze nie mam lampki w schowku, radio mam orginalne zabudowane i za cholere nie moglem go wyjac. rozgladaelm sie zeby pociagnac bezposrednio do aku, ale nie moglem znalesc zadnej dziury. na razie jest wiec podpiete wtyczka do zapalniczki. w weekend bede mial czas to popatrze jak wziac prad prosto z akumulatora i jak wszystko juz bedzie gralo to porobie zdjecia i sie pochwale. :wesoly:

[ Dodano: Wto Maj 02, 2006 22:24 ]
Jak obiecalem zamieszczam rezultaty mojej pracy. nie moglem sie przepchac bezporednio pod aku, wiec radyjko podpialem pod tyl gniazda zapalniczki. zaklocen nie slychac, jedyny minus to brak napiecia bez kluczyka. reszta na zdjeciach

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

nerro
[Usunięty]

Wysłany: Pon Cze 18, 2007 19:37   

Widziałem zamontowane radio w corsie gdzie było umieszczone pomiędzy siedzeniem od kierowcy a drążkiem przesuwania fotela, zas antena była przymocowana do klapy bagażnika.
Nie wiem na ile to było wygodne i czy zdawało egzamin

red dogg
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lip 02, 2007 19:08   

Nawet ładnie się prezentuje - a co myślicie o takim zestawie? http://www.allegro.pl/ite...100_gratis.html

viper 

Model Opla : B-Klasa X14SZ

Punkty zdobyte: 0
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 19:04   

macie jakies propozyjce co do umiejscownia anteny (Hustler 100 cm) na dachu Corsy B? :) )

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

nerro
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lip 05, 2007 20:17   

Mam taki zestaw CB RADIO UNIDEN 520 i ANTENA HUSTLER IC100, cb umieszczone w kieszeni kolo miejsca kierowcy a antena umieszczona jest na tyle dachu przed antena od radia

Odpowiedz do tematu