|
|
| Autor |
Wiadomość |
szlapon [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 15:31 cdr 500 z Vectry B`97 do Omegi`95
|
|
|
| Chciałem przełożyć cdr500 delco z Vectry 2,0DTH `97 do Omegi 2,5 MV6 `95 i nie dziala w omedze wyświetlacz. Nie wiecie co moze byc przyczyna? Radio z cd sprawne bo w Vectrze odpala z wyswietlaczem bez problemu. W Omedze znika data i pozostaje pusty. W Vectrze jest wyswietlacz bez komputerka a w Omedze jest Komputerek pokładowy. |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
ADAMS [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 15:47
|
|
|
czy aby nie byłu tam rózne wyswietlacze (chodzi mi o liczbe segmentów) bo jeśli tak to trzeba przestawić radio na ten drugi tym robiło sie to jakąmś kombinacja klawiszy
aha ale jak wprowadzasz kod to jest napis safe????
[ Dodano: Pon Kwi 30, 2007 14:52 ]
"włącz stacyjkę na zapłon , przytrzymaj 4i6 , wyświetlacz powinien ruszyć "
dokladnie o to mi chodzilo |
|
|
|
 |
szlapon [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 16:59
|
|
|
radyjko startuje w vectrze jak i w omedze bez kodu ale sprobuję z tymi klawiszami.
[ Dodano: Pon Kwi 30, 2007 22:18 ]
wyświetlacz nie odpala zrobiłem fotki radiów. Pomocy!! tylko ze nie mogę ich wrzucić.oryginalne radio to Grundig. Czy może trzeba przeprogramować wyświetlacz? |
|
|
|
 |
ADAMS [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 13:37
|
|
|
tak trzeba przeprogramowac wyswietlacz ale to ci zrobiś tylko porządnym sprzętem więc i troche będzie kosztować |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
szlapon [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 15:18
|
|
|
| wyświetlacz przeprogramowany a cd dalej nie wyświetla. CD dobry bo w vectrze u kolegi wyświetla. W serwisie sprawdzali komputerem i stwierdzili ze radia "sie komunikują" wrzucili mi język angielski ale CD nie wyświetla. Jak wyjmę panel to wyświetla "NO PANEL" i jak wyłączam stacyjkę to na 0,5 sekundy czasami wyświetli track nr1 i czas utworu i znika wszystko sie wyłącza. Juz nie wiem co robić. Miał ktoś podobny problem? proszę pomóżcie! |
|
|
|
 |
nowy72
nowy72
Model Opla : omega B caravan
Punkty zdobyte: 5
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 19:07
|
|
|
Witam , JA mam takie samo radio i gdy kupiłem ome to miałem je zablokowane . Pomogli mi w serwisie ASO , cóż nikt inny nie mógł sobie poradzić . Pozdro. |
|
|
|
 |
szlapon [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 12:03
|
|
|
| co oznacza "zablokowane"? Moje gra super tyle ze nie wyświetla. |
|