|
|
| Autor |
Wiadomość |
Rafał77 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 09:27 Centralny zamek+podgrzewanie tylnej szyby
|
|
|
Witam!
Jestem w posiadaniu Opla Corsa C 1.3 CDTI 2004
Mam dwa pytanka:
czy ktoś moze wie jaki jest koszt instalacji centralnego zamka w takim autku?
Drugie pytanie:
podgzrewanie tylnej szyby: część "nitek" w szybie zauważyłem że jest przepalona i tylko w części szyba jest podgrzewana(szxzególnie problem w zimie)
czy można to jakoś naprawić samemu jeśli nie to ile zapłace w serwisie.
Pozdrawiam wszystkich i prosze o info! |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
wild_elk

Model Opla : Corsa C 1,3 CDTI 2004r.
LPG: Nie
Wiek: 20 Dołączył: 23 Lis 2007 Posty: 177 Skąd: Konin Punkty zdobyte: 3
|
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 14:51
|
|
|
siemasz
mam takie samo autko o centralnym nie umiem nic powiedziec bo jak kupiłem to moja już miała i jaki bajer nawet z pilotem nie no to tylko żart ale odnośnie tylnej szyby to chyba są specjalne pasy, które nakłada się na ścieżkę w miejscu gdzie jest np, przerwana od zarysowania od przewożenia jakiegoś długiego i ostregu jakiegoś przedmiotu, który mógł powiedzmy tak już na wybojach sie poruszac i przemaszynowac lekko po szybie, wiesz o co mi chodzi kiedyś w poprzednim samochodzie też miał ścieżki poprzepalane ale nie praktykowałem tego ....... bo jestem leniwy ale o ten samochód już dbam jak się czegoś konkretnego dowiesz to napisz na forum bo też jestem ciekaw czy faktycznie te pasty czy tam inne preparaty działają
pozdrawiam |
| Ostatnio zmieniony przez wild_elk Sro Lut 27, 2008 14:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mixon81 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 15:51
|
|
|
| Centralny mozna samemu zamontowac to koszt bedzie maly(w 100zl.sie zmiescisz),co do przepalonego paska to jest taka farba przewodzaca prad wyglada jak lakier do paznokci,pomalujesz to miejsce i bedzie ok,pozdrawiam |
| Ostatnio zmieniony przez Mixon81 Sro Lut 27, 2008 15:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Rafał77 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 18:49
|
|
|
Witam!
Dzięki za info, spróbuje z tą pastą lub farbą przewodząca prąd.
Pozdrawiam.
Rafał. |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|