Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
chlapacze.....
Autor Wiadomość
Ferdi
[Usunięty]

Wysłany: Pon Cze 19, 2006 20:22   

Ze brzydko wyglada to sie wszyscy chyba zgodzimy ale sa inne ZA zeby te chlapacze załozyc :evil: !!! :?:

[ Dodano: Pon Cze 19, 2006 21:25 ]
jak by to był kraj ze w całym roku słonce swieci :lol: to bym nawet o tym nie myslał :mrgreen:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

zibi 
33FFFF

Model Opla : astra G 1,6 8V

Punkty zdobyte: 5
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 20:43   

Ferdi, pprzecież idzie globalne ocieplenie :wesoly:

Pirat
[Usunięty]

Wysłany: Pon Cze 19, 2006 22:08   

Ferdi napisał/a:
według mnie to tez nie za ładnie wyglada ale jak jezdze w szczególnosci po zimie jak jest bloto to zostaja slady blota z przodu i z tylu bo nie ma chlapaczy co o tym sadzicie ??? ? [/b]

Eee tam. U mnie i szyby są zawsze w zimie obryzgane, a nie narzekam. Fajnie jest. :)

v2982
[Usunięty]

Wysłany: Wto Cze 20, 2006 16:43   

Pirat napisał/a:
Ferdi napisał/a:
według mnie to tez nie za ładnie wyglada ale jak jezdze w szczególnosci po zimie jak jest bloto to zostaja slady blota z przodu i z tylu bo nie ma chlapaczy co o tym sadzicie ??? ? [/b]

Eee tam. U mnie i szyby są zawsze w zimie obryzgane, a nie narzekam. Fajnie jest. :)

sadomasochista:P

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

dr_cybergoose
[Usunięty]

Wysłany: Sro Cze 21, 2006 00:04   

clapacze przed niczym nie chronia...jezdzilem 2 lata tigra z chlapaczami...w zimie i tak byl syf...a "asfaltowych kropek" ;/ bylo tyle co jest teraz...w chlapaczach (plastikowe) natomiast zbieralo sie bloto z ziemia co spowodowalo ich znaczny przyrost na masie i powolne obrywanie sie wkretow mocujacych...

ogolnie ludzie z TT ze mnie szydzili :mrgreen: ...za co teraz im dziekuje...bo nawet nie zdawalem sobie sprawy, ze chyba tylko ja (byc moze ktos jeszcze? ) mam w tigrze chlapacze :mrgreen:

v2982
[Usunięty]

Wysłany: Sro Cze 21, 2006 16:05   

dr_cybergoose napisał/a:
clapacze przed niczym nie chronia...jezdzilem 2 lata tigra z chlapaczami...w zimie i tak byl syf...a "asfaltowych kropek" ;/ bylo tyle co jest teraz...w chlapaczach (plastikowe) natomiast zbieralo sie bloto z ziemia co spowodowalo ich znaczny przyrost na masie i powolne obrywanie sie wkretow mocujacych...

ogolnie ludzie z TT ze mnie szydzili :mrgreen: ...za co teraz im dziekuje...bo nawet nie zdawalem sobie sprawy, ze chyba tylko ja (byc moze ktos jeszcze? ) mam w tigrze chlapacze :mrgreen:

nie wyglada to ładnie ale napewno chroni i nie mow ze bez chlapaczy jest tyle samo kropek z asfaltu co z nimi bo to niemozliwe a co do obrywania wkretów to chlapacze sa na zaczepy wiec nie rozumiem a pozatym łatwiej usunąc bloto z chalapacza niz lakeiru

Czytaj to co piszesz bo Twoje posty wygladaja jak rebus! Na razie je poprawiam, ale pozniej beda ladowaly w koszu! // mod
Ostatnio zmieniony przez GrzECHO Pią Cze 23, 2006 04:06, w całości zmieniany 1 raz  

Ferdi
[Usunięty]

Wysłany: Czw Cze 22, 2006 14:41   

.nie wyglada to łądnei ale napewno chroni i nie mow ze bez chlapaczy jest tylse samo kropek z asfaltu co z nimi bo to ne imzoliwe a co do obrywania wkretów to chlapacze sa na zaczepy wiec nei rozumiem a pozatym łatwiej usunąc bloto z chalapacza niz lakeiru[/quote] i tu sie z ta wypowiedzia zgadzam to jest głos na tak chlapaczom poparty dobrym argumentem

v2982
[Usunięty]

Wysłany: Czw Cze 22, 2006 18:12   

Ferdi napisał/a:
.nie wyglada to łądnei ale napewno chroni i nie mow ze bez chlapaczy jest tylse samo kropek z asfaltu co z nimi bo to ne imzoliwe a co do obrywania wkretów to chlapacze sa na zaczepy wiec nei rozumiem a pozatym łatwiej usunąc bloto z chalapacza niz lakeiru
i tu sie z ta wypowiedzia zgadzam to jest głos na tak chlapaczom poparty dobrym argumentem[/quote]
ale co ciekturym nei da sei tego wytłumaczyc wiedza po prostu swoje ale zyjemy w wolnym kraju :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

GrzECHO 
ChEMIK

Model Opla : VA 2000
Zaproszone osoby: 8

Punkty zdobyte: 49
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 03:59   

Jak dla mnie chlapacze z przodu to podstawa! Zapytacie dlaczego? A to dlatego ze nie chce co rusz wymieniac progow. Jezdzac latem spod kol leca z ogromna predkoscia kamyczki ktorymi "naprawiaja" drogi, robia sie odpryski i powloka lakiernicza nie chroni juz blachy przed korozja. W zimie na progi chlapie posolony snieg co przyspiesza reakcje korozji i wymiana progow gotowa :evil:

v2982
[Usunięty]

Wysłany: Pią Cze 23, 2006 14:00   

GrzECHO napisał/a:
Jak dla mnie chlapacze z przodu to podstawa! Zapytacie dlaczego? A to dlatego ze nie chce co rusz wymieniac progow. Jezdzac latem spod kol leca z ogromna predkoscia kamyczki ktorymi "naprawiaja" drogi, robia sie odpryski i powloka lakiernicza nie chroni juz blachy przed korozja. W zimie na progi chlapie posolony snieg co przyspiesza reakcje korozji i wymiana progow gotowa :evil:

zgadazam sie w 100% ale widze ze nie przegadamy innym

Odpowiedz do tematu