|
|
| Autor |
Wiadomość |
Ferdi [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 20:22
|
|
|
Ze brzydko wyglada to sie wszyscy chyba zgodzimy ale sa inne ZA zeby te chlapacze załozyc
[ Dodano: Pon Cze 19, 2006 21:25 ]
jak by to był kraj ze w całym roku słonce swieci to bym nawet o tym nie myslał |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
zibi
33FFFF

Model Opla : astra G 1,6 8V
Wiek: 40 Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 3529 Skąd: Pobiedziska Punkty zdobyte: 5
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 20:43
|
|
|
Ferdi, pprzecież idzie globalne ocieplenie |
|
|
|
 |
Pirat [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 22:08
|
|
|
| Ferdi napisał/a: | według mnie to tez nie za ładnie wyglada ale jak jezdze w szczególnosci po zimie jak jest bloto to zostaja slady blota z przodu i z tylu bo nie ma chlapaczy co o tym sadzicie ? [/b] |
Eee tam. U mnie i szyby są zawsze w zimie obryzgane, a nie narzekam. Fajnie jest. |
|
|
|
 |
v2982 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 16:43
|
|
|
| Pirat napisał/a: | | Ferdi napisał/a: | według mnie to tez nie za ładnie wyglada ale jak jezdze w szczególnosci po zimie jak jest bloto to zostaja slady blota z przodu i z tylu bo nie ma chlapaczy co o tym sadzicie ? [/b] |
Eee tam. U mnie i szyby są zawsze w zimie obryzgane, a nie narzekam. Fajnie jest. |
sadomasochista:P |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
dr_cybergoose [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 00:04
|
|
|
clapacze przed niczym nie chronia...jezdzilem 2 lata tigra z chlapaczami...w zimie i tak byl syf...a "asfaltowych kropek" bylo tyle co jest teraz...w chlapaczach (plastikowe) natomiast zbieralo sie bloto z ziemia co spowodowalo ich znaczny przyrost na masie i powolne obrywanie sie wkretow mocujacych...
ogolnie ludzie z TT ze mnie szydzili ...za co teraz im dziekuje...bo nawet nie zdawalem sobie sprawy, ze chyba tylko ja (byc moze ktos jeszcze? ) mam w tigrze chlapacze |
|
|
|
 |
v2982 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Cze 21, 2006 16:05
|
|
|
| dr_cybergoose napisał/a: | clapacze przed niczym nie chronia...jezdzilem 2 lata tigra z chlapaczami...w zimie i tak byl syf...a "asfaltowych kropek" bylo tyle co jest teraz...w chlapaczach (plastikowe) natomiast zbieralo sie bloto z ziemia co spowodowalo ich znaczny przyrost na masie i powolne obrywanie sie wkretow mocujacych...
ogolnie ludzie z TT ze mnie szydzili ...za co teraz im dziekuje...bo nawet nie zdawalem sobie sprawy, ze chyba tylko ja (byc moze ktos jeszcze? ) mam w tigrze chlapacze |
nie wyglada to ładnie ale napewno chroni i nie mow ze bez chlapaczy jest tyle samo kropek z asfaltu co z nimi bo to niemozliwe a co do obrywania wkretów to chlapacze sa na zaczepy wiec nie rozumiem a pozatym łatwiej usunąc bloto z chalapacza niz lakeiru
Czytaj to co piszesz bo Twoje posty wygladaja jak rebus! Na razie je poprawiam, ale pozniej beda ladowaly w koszu! // mod |
| Ostatnio zmieniony przez GrzECHO Pią Cze 23, 2006 04:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Ferdi [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Cze 22, 2006 14:41
|
|
|
| .nie wyglada to łądnei ale napewno chroni i nie mow ze bez chlapaczy jest tylse samo kropek z asfaltu co z nimi bo to ne imzoliwe a co do obrywania wkretów to chlapacze sa na zaczepy wiec nei rozumiem a pozatym łatwiej usunąc bloto z chalapacza niz lakeiru[/quote] i tu sie z ta wypowiedzia zgadzam to jest głos na tak chlapaczom poparty dobrym argumentem |
|
|
|
 |
v2982 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Cze 22, 2006 18:12
|
|
|
| Ferdi napisał/a: | | .nie wyglada to łądnei ale napewno chroni i nie mow ze bez chlapaczy jest tylse samo kropek z asfaltu co z nimi bo to ne imzoliwe a co do obrywania wkretów to chlapacze sa na zaczepy wiec nei rozumiem a pozatym łatwiej usunąc bloto z chalapacza niz lakeiru | i tu sie z ta wypowiedzia zgadzam to jest głos na tak chlapaczom poparty dobrym argumentem[/quote]
ale co ciekturym nei da sei tego wytłumaczyc wiedza po prostu swoje ale zyjemy w wolnym kraju |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
GrzECHO
ChEMIK

Model Opla : VA 2000
Zaproszone osoby: 8
Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2006 Posty: 2711 Skąd: Puławy/IRL
Punkty zdobyte: 49
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 03:59
|
|
|
Jak dla mnie chlapacze z przodu to podstawa! Zapytacie dlaczego? A to dlatego ze nie chce co rusz wymieniac progow. Jezdzac latem spod kol leca z ogromna predkoscia kamyczki ktorymi "naprawiaja" drogi, robia sie odpryski i powloka lakiernicza nie chroni juz blachy przed korozja. W zimie na progi chlapie posolony snieg co przyspiesza reakcje korozji i wymiana progow gotowa |
|
|
|
 |
v2982 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 14:00
|
|
|
| GrzECHO napisał/a: | Jak dla mnie chlapacze z przodu to podstawa! Zapytacie dlaczego? A to dlatego ze nie chce co rusz wymieniac progow. Jezdzac latem spod kol leca z ogromna predkoscia kamyczki ktorymi "naprawiaja" drogi, robia sie odpryski i powloka lakiernicza nie chroni juz blachy przed korozja. W zimie na progi chlapie posolony snieg co przyspiesza reakcje korozji i wymiana progow gotowa |
zgadazam sie w 100% ale widze ze nie przegadamy innym |
|
|
|
 |
|
|