Model Opla : Opel24.com
Zaproszone osoby: 15022
LPG: Nie
Adsense :
maniakopel [Twój profil został usunięty!]
Wysłany: Pon Gru 25, 2006 21:20
OPEL ASTRA(większa ilość zamieników) potem VW i na samym końcu AUDI to samo zawieszenie co w a4 i passacie (aluminowe) i po 4 wachacze na koło 2 górne i 2 dolne poraszka na nasze drogi.Nie pisze tego z sympati do opla ale wystarczy sie przyptrzyć polityce cenowej Volkswagena czu Audi....cenią sobie strasznie swoje auta.I to nie tylko w kwesti wyposarzenia każda opcja kosztuje majatek ale także serwisie.Pozatym vw i audi mają też ten problem że sa niżej zawieszone niż astra przez co uszkodzenia płyty pod silnikiem i miski olejowej sa stadartem o to przykład:
Uszkodzenie wbrew pozorom spore...dwie kolumny macpersona,miska olejowa jak widać i tylna belka uszkodzona ;/Auto miałem pożyczone od kuzyna;/ ale naprawa wyniosła 6300zł w ASO bo golfik miał raptem 8 miesięcy i wszystko zwrucił zażądca drogi gdyż niezła "dziurka" była.
Model Opla : Opel24.com
Zaproszone osoby: 15022
LPG: Nie
Adsense :
Dob Model Opla : Astra II
Punkty zdobyte: 0
Wysłany: Pon Gru 25, 2006 21:33
Super - a gdybym wpadł w taką "dziurkę" to jak się załatwia kaskę za naprawę?
Należy od razu wzywać gliny ?
maniakopel [Twój profil został usunięty!]
Wysłany: Pon Gru 25, 2006 22:59
Heheh co najsmieśniejsze to wyrwe w drodze zrobiły cieżarówki które nawoziły ziemie na budowe posterunku policyjnego :D Policja nie chciała przyjechać to sie wkurzyłem poszedłem na komisariat....przyjeli zgłoszenie.Potem ze do domu miałem blisko poszedlem po aparat i narobiłem zdjeć zeby mieć dowód.Potem zadzwoniłem do urzedu miasta i powiedzieli mi kto jest zarządcą drogi.Potem obadali dziurke hehe i po jakis 2 miesiacach dostałem kase.Ale załatwiania pełno.A za naprawe i tak ja zapłaciłem a potem równowartośc naprawy mi wypłacili bo inaczej by golf musiał stać dwa miesiące i aso czekać na kase az by naprawili autko.