|
|
| Autor |
Wiadomość |
Robo [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Mar 17, 2006 07:49
|
|
|
była jedna piękna omega C w kombi
było jedno w miare sensowne bmw 525
no i tyle co ja widziałęm ciekawego jak dla mnie |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
Tomcio-Paluszek [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2006 21:03
|
|
|
Parę dni temu jechałem do pracy i przejeżdzałem koło komisu. Widzę na trawce stoi jakaś ładna Omega B, podjeżdzam bliżej a tam cena ... 8900zł Omcia pewnie rocznik 94-95, ale jak pomyślę ile za swoją dałem rok temu to mnie krew zalewa |
|
|
|
 |
eduardo_vkp [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Mar 23, 2006 22:07
|
|
|
| Cytat: | słomczyn..panowie tam sie po cześci jezdzie
po autko do poznania lub lublina... |
taa wlasnie! w slomczynie to nie sa auta tylko poskladane z czesci automobile hehee
jedz sobie do niemcow i kup omege, w tamtym tygodniu sciagnelismy pieknosci Omege 3.0 MV6 w sedanie czarna kubelkowe skorzane foteoe navi klimatronic 2 strefowy, na zime stalki 15' na lato p17' twin spoke z prawie nowymi oponami, xenony, no doslownie chyba wszystko i wyszla cos w kole 12tys w polsce +rejestracja 98r a w kombiaku to z 500 ojro taniej mozna kupic bo teg wiecej.
Ja osobiscie na gieldzie to auto moge sprzedac ale dlasiebie auta to sobie sprowadzam bo obtluklem sie po gieldach i wiem co sie tam dzieje |
|
|
|
 |
pizza1975 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Mar 23, 2006 22:24
|
|
|
| Tylko póki co to byłem zobaczyć "tryndy" w podaży aut używanych. Na zakupy będzie jeszcze trochę czasu i jak wreszcie pojawi się kasa to będę myślał czy nie pognać za Odrę. |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
eduardo_vkp [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Mar 24, 2006 07:48
|
|
|
^
Jak trzeba bedzie Ci pomoc w wyjezdzie to napisz, a sie dogadamy |
|
|
|
 |
Maro! [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 09:06
|
|
|
| pizza1975 napisał/a: | | A z jakim silnikiem Omegę kupić?? Mi po głowie chodzi 2.5TD, ale biorę też pod uwagę 2.0 i ewentualne zagazowanie. |
2.0 w omedze to porażka. Tylko V6-ka
| eduardo_vkp napisał/a: | | w tamtym tygodniu sciagnelismy pieknosci Omege 3.0 MV6 w sedanie czarna kubelkowe skorzane foteoe navi klimatronic 2 strefowy, na zime stalki 15' na lato p17' twin spoke z prawie nowymi oponami, xenony, no doslownie chyba wszystko i wyszla cos w kole 12tys w polsce +rejestracja 98r |
Chyba wiem o jaką Omegę chodzi? |
|
|
|
 |
eduardo_vkp [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 12:19
|
|
|
| Maro! napisał/a: | 2.0 w omedze to porażka. Tylko V6-ka |
Tak, jak przejechalem sie kawalek 3.0 to nie chcialbym widziec 2.0 w omie
A najlepiej to kup pizza1975 Vectre od Mara
| Maro! napisał/a: | Chyba wiem o jaką Omegę chodzi? |
Ty tez ja widziales? Podobno w Turce gdzies garazuje |
|
|
|
 |
pizza1975 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 26, 2006 15:00
|
|
|
Jak będę się ruszał po auto to na pewno popytam się o dokładniejsze rady. Dzięki za pomoc. Na razie przymierzam się do lekkiego remontu blachy w mojej starenkiej astrze. Bo mechanicznie jest super, a z zewnątrz to trochę rude wpiernicza. A za sensowne pieniądze tego nie sprzedam, więc trzeba zadbać żeby tyłkiem asfaltu nie wyszlifować Nie jest w sumie tak źle, tylne nadkola do poprawki i odpryski na rancie maski, bo podłoga i progi są w bardzo dobrym stanie, co biorąc pod uwagę wiek autka (13 lat) aż mnie trochę zaskakuje. |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|