Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: holcu
Wto Gru 25, 2007 22:42
co o niej myślicie??
Autor Wiadomość
xmajk
[Usunięty]

Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 18:17   co o niej myślicie??

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=96984174 jakes pol roku temu tez byla wystawiona tylko nie pamietam czy przez tego samego goscia czy nie

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

MATI
[Usunięty]

Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 19:55   

ooo ładna :wink: a czy ten sam koles to nie mam pojecia a czego pytasz chcesz kupic :?: 8)

xmajk
[Usunięty]

Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 21:32   

chce kupic ale dopiero po wakacjach :) a onja dlugo sprzdaje wiec moze jescze bedzie albo sie jakos da dogadac:)

rox
[Usunięty]

Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 21:42   

cos nie tak ze zderzakiem, wypadek? druga wycieraczke tez widze szlag trafil :lol: poza tym kosmiczny przebieg, wysoka cena.. nie wierz w spalanie 12L lpg bo tyle to on moze spalic ale benzyny ;)

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

xmajk
[Usunięty]

Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 21:47   

nie wierze bo moj 1,6 pali 12 gazu teraz:)a jezeli jak dziadek jezdze to 11 ;]naszczescie lato idzie...ona mi sie akurat podoba...a cali kupie na pewno bo mi sie podoba bardzo takie marzenie z "dziecinstwa" :mrgreen:

rox
[Usunięty]

Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 22:20   

o gustach sie nie dyskutuje ;) ja nie lubie laminatowych zderzakow ot co ;0

xmajk
[Usunięty]

Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 22:22   

zderzak mozna zdjac :)

v2982
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 10:54   

dlugo sprzedaje to auto wie moze byc z nim padaka no i przebieg kosmiczny cena tez

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

Tucio
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 12:49   

a ja wierze ze moze byc takie spalanie , w zimie jak jechalem do zakopca to zatankowalem do pełna (butla w kole zapasowym weszlo 32 litry) i na pelnym baku zrobilem 320 km.oczywiscie spokojna jazda na pierwszej przepustnicy i max predkosc 80 km/h.A jak sie depnie to za 20 zl (gazu) zrobie ok 60 km.

dtox
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 16:37   

Ta calibra jest OK. Jesli sie zastanawiasz czy kupic to mozesz ją brac pod uwage. W razie pytan moge dac namiar na 1 wlasciciela ktory tak ją przerobil. Widzialem ją na zywo i robi duze wrazenie. Jest naprawde zadbanym autem. Przynajmniej byla w momencie sprzedazy...

co do przebiegu to jest prawdziwy...a nie jak 99% aut z allegro z przebiegiem miedzy 110 a 170 tys... :lol: :lol: :lol: i zawsze jezdzonych przez starszych dziadkow w niedziele do kosciolka... :lol: :lol: :lol:

Odpowiedz do tematu