Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: zibi
Wto Lis 20, 2007 08:02
Co sądzicie o reflektorach ANGEL EYES firmy FK
Autor Wiadomość
bolero20 

Model Opla : Astra G Twinport

Punkty zdobyte: 0
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 18:50   Co sądzicie o reflektorach ANGEL EYES firmy FK

Czy ktoś coś wie o tych reflekrorach.Czy sa dobrej jakości i funkcionalne(czy sie szybko nie psuja )

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

Gawlak 
Brus Wylis ;)

Model Opla : A 2.0 B 2,6 & 2,5

Punkty zdobyte: 122
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 19:46   

FK sa najlepsze na rynku ze wszystkich dostepnych :D

jarek-mr
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lis 19, 2007 22:54   

Ponoc sa najlepsze ale i najdrozsze. ja zakupilem ostatnio lampy firmy sonar. mialem maly problem bo jedna z nich parowala. ale juz sie z tym uporalem i teraz dzialaja bez zastrzezen :) .
Ostatnio zmieniony przez jarek-mr Pon Lis 19, 2007 22:56, w całości zmieniany 1 raz  

Bobi AKP
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lis 20, 2007 17:04   

Jaa też mam lampy firmy Sonar i jestem z nich w 100% zadowolony. Nie parują, ani nic z takich rzeczy. Jedynym mankamentem jest ich zamontowanie, tzn trzymią się jedynie na 2 śrubach króre są u góry, a na dole mają taki odbój który powinien być zachaczony o zderzak ale u mnie on nawet zderzaka nie dotyka, jest zbyt wielka odległość między nimi. A jeśli chodzi o lampy eFKa to w wyglądzie gdy są wyłonczone nie podobają mi sie tak jak Sonary.

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

mik 

Model Opla : Astra G 1.7 DTL 99r.

Wysłany: Wto Lis 20, 2007 20:15   

Witam, Czy takie angel eyesy lepiej oświetlają drogę niż zwykłem oryginalne lampy w Astrze G ?
Pozdrawiam mik

jarek-mr
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lis 22, 2007 21:53   

Bobi AKP napisał/a:
Jedynym mankamentem jest ich zamontowanie, tzn trzymią się jedynie na 2 śrubach króre są u góry, a na dole mają taki odbój który powinien być zachaczony o zderzak ale u mnie on nawet zderzaka nie dotyka, jest zbyt wielka odległość między nimi.

u mnie na lampie jest jeszcze z boku taki maly wykrzywiony plastik nie wiedzialem do czego on sluży wiec przykrecilem go do karoserii i lampa ani drgnie. ty pewnie tez masz taki haczyk. sprawdz dobrze :)

wesol 

Model Opla : astra G

Punkty zdobyte: 1
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 22:02   

mik napisał/a:
Witam, Czy takie angel eyesy lepiej oświetlają drogę niż zwykłem oryginalne lampy w Astrze G ?
Pozdrawiam mik

Slysz\alem ze w AG soczewki firmy FK troszke slabiej swieca ale tez ktos mowil ze tak samo jak oryginaly. Jedno jest pewne lepiej nie swieca ale i tak bede sie przymierzal do nich bo sa sliczne :mrgreen: :mrgreen:

Luis Cypher 

LPG: Tak

Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 18:13   

Od 2 dni posiadam reflektory FK z HID H7 i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony - wiązka światła jest idealna, nie ma mowy o oślepianiu innych kierowców. Bardzo polecam takie rozwiązanie.

Ostatnio zmieniony przez Luis Cypher Sob Wrz 20, 2008 18:21, w całości zmieniany 1 raz  

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

kowal86 

Model Opla : Vectra B '98 1.8 16v
LPG: tak

Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 13:40   

ja mam sonary i po ich uszczelnieniu jestem bardzo zadowolony. rozebrałem je na części pierwsze, bo byłem ciekawy konstrukcji regulacji wysokości świecenia. okazało się, że są do tego 3 śruby. jak się wie którą pokręcić to można idealnie ustawić. moim zdaniem z wyglądu ładniejsze niż fk. trzymają się dobrze, są przykręcane w 3 miejscach. góra, wewnętrzny bok góra i dół. tak jak orginały. i nieprawdą jest, że nie można wymienić diód w ringach jak się przepalą. wystarczy zdjąć przedni klosz i można wymienić wszystko ;] ale i tak wątpię, żeby ledy miały się kiedykolwiek przepalić.

Kris_2008 

Model Opla : Astra 1.6i Caravan

Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 13:45   

Ja też mam sonary w swojej Asterce i jestem bardzo zadowolony.Po wymianie standartowych żarówek na Osramki night braker +90% światła więcej świecą bajecznie. Ze standartem nie do porównania. A ringi jako postojowe to poprostu majsterszryk. Pozmroku wygląda to cudnie. Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu