Czy na tym WIELKIM FORMU kto kolwiek odpowie mi na moje pytanie , Czy ludzie bedą się wymieniali tylko wiadomościami typu: czy mój samochodzik dużo pali, czy manual czy automat itp,
Znajdzie sie w koncu ktoś konkretny który odpowie na moje pytanie ! czy znajdują sie tutaj tylko wielcy klubowicze nie mający pojęcia o awariach w samochodach. W takim tępie jak mi ludzie chcą pomóc to nadejdzie zima ale 2007 ! serdeczne dzięki za pomoc. To jest ostatnie moje wejście, bedę szukał pomocy gdzie indziej !
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : Astra F sedan 1,4 94r
Zaproszone osoby: 21
LPG: si
Wysłany: Sro Sie 30, 2006 23:13
szumer13, po pierwsze wypada sie przywitac od czasu do czasu pojawiajac sie gdzies u kogos i rozmawiajac z kims (to tak na przyszlosc)druga sprawa nie wwalcz o cos o czym nic nie napisales,skonkretyzuj o co ci chodzi i jaki masz problem ,jesli nie otrzymasz odpowiedzi to nasowa sie inna odpowiedz a mianowicie ze nikt nie potrafi ci pomoc (lub nie chce-w to akurat watpie)i problem taki pojawil sie pierwszy raz na forum i nikt jeszcze go nie przerabial.
Model Opla : Renault 19 1.9d; SC 900
LPG: NIE
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 01:18
maniakopel napisał/a:
i na inne i tak nie wejde.
Eee... dlaczego aż tak radykalnie Zawsze warto spojrzeć tu i ówdzie. Większość z nas udziela sie na kilku forach motoryzacyjnych i przecież nie ma w tym nic złego