|
|
|
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
jen23
|
Wysłany: Nie Sty 10, 2010 18:04 corsa d awaria abs
|
|
|
witam.mam problem ,niedawno bylem na serwisie na przegladzie, gdzie powiedziano mi ze maja jakąś kampanie serwisowa .Dokladnie chodzilo o zalozenie oslony przewodow abs.Po przegladzie auto sprawowalo sie dobrze ,moje zaskoczenie bylo ogromne gdy na nieodsnierzonej drodze musialem gwaltownie zahamować abs nie zadzialal.Kontrolka od abs zaswiecila sie po tygodniu od tego zdarzenia i nie gasnie.Obawiam sie ze panowie w serwisie cos sknocili ,a za usuniecie usterki bede musial zaplacic ,gwarancja minela .Moze ktos z was domysla sie co moze byc przyczynom awari,lub czy prace wykonywane przes serwis sa objente gwarancja. Z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi..
edycja pisowni - Niedźwiedź |
| Ostatnio zmieniony przez Niedźwiedź Pon Sty 11, 2010 18:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Administrator

Model Opla : Opel24.com
Zaproszone osoby: 15022
LPG: Nie
|
Adsense :
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
oktawian

Model Opla : Giant, Ulysse,Ducato, Vectry
Wiek: 21 Dołączył: 10 Sty 2010 Posty: 38 Skąd: Zielona Góra
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 12:38
|
|
|
| Jedź do serwisu gdzie Ci to zakładali i powiedz im w czym rzecz . Może być tak, że to coś innego się uszkodziło ... |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Administrator

Model Opla : Opel24.com
Zaproszone osoby: 15022
LPG: Nie
|
Adsense :
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
jen23
|
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 20:09
|
|
|
Bylem dzisiaj u mechanika ,na komputerze wyszlo brak zasilania pompy.Bespieczniki i przekazniki sa w porzadku .Pojade do serwisu moze panowie cos rzeczywiscie sknocili,choc watpie zeby sie przyznali.Moze macie jakies domysly co jest przyczyną tej usterki.
pisownia - Niedźwiedź |
| Ostatnio zmieniony przez Niedźwiedź Sob Sty 16, 2010 13:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
|
| |