Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
czujnik wału korbowego i wałków rozrządu???
Autor Wiadomość
meka63
[Usunięty]

Wysłany: Sro Gru 26, 2007 13:19   czujnik wału korbowego i wałków rozrządu???

Witam mam pytanko czy jest mozliwe zeby to byly te czujniki co w temacie jesli moja omega 2.0 16v spadła z obrotów coś tak rzężoli w silniku co prawda chodzi po jakims czasie odpala ale ciężko i czodzi tylko na dwóch cylindrach pomocy !!! a i pytanko jeśli to te czujniki to gdzie one sie znajduja moze macie jakies fotki czy opisik dobry ??? z gory dzieki

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

JACEK_OMEGA_2.0 

Model Opla : OPEL OMEGA 2.0

Punkty zdobyte: 0
Wysłany: Sro Gru 26, 2007 14:07   

kolego te czujniki odpowiedzialne sa za zaplon w omedze ja jakis miesiac temu je wymienilem i wszystko bylo tak jak to ty opisales
najleszym rozwazniem tego jest komputer.podlaczysz go pod auto i sprawdzisz ja zaplacilem za to 70 zloty. a echanik ktory mi to robil powiedzial ze to dosc czeste zjawisko w tych modelach. a napisz jeszcze do ilu obrotow ci sie wkreca po maxymalnym wciasnieciu pedalu gazy

[ Dodano: Sro Gru 26, 2007 13:28 ]
http://forum.opel24.com/p...azu-vt11615.htm
Ostatnio zmieniony przez JACEK_OMEGA_2.0 Sro Gru 26, 2007 14:11, w całości zmieniany 1 raz  

meka63
[Usunięty]

Wysłany: Sro Gru 26, 2007 14:53   

kolego nie wkrecam go tak na maksa bo ledwo chodzi ale tak 4,5 bo cos kurcze klekocze jednoczesnie, wielkie dzieki a duzo kaski kosztuja te czujniki DZieki pozdro

[ Dodano: Sro Gru 26, 2007 13:55 ]
a sorki juz zobaczylem ile kosztuja u ciebie na poscie dzieki

Odpowiedz do tematu