Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Opel Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Peter
Sro Lip 04, 2007 10:36
CZY PODUCHA OD OMEGI PASUJE DO SINTRY?
Autor Wiadomość
sintrek 

Model Opla : SINTRA 3000
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 14:54   CZY PODUCHA OD OMEGI PASUJE DO SINTRY?

kupilem sintre lekko powypadkowa ma wystrzelona poduche wkierownicy i drzwiach pasazera,chce zamontowac poduche od omegi b slyszalem ze pasuje ale nie jestem pewien,pozatym komputer chodzi w systemie f wiec nie wiem czy po tym zabiegu bede mogl go zresetowac?no i chce zalozyc lpg ale tez nie wiem jaka zalozyc?
\z gory dziekuje za wszelka pomoc

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
maniakopel 

Model Opla : Astra G 2.0 DI_16V
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 19:37   

Hej.Kiedyś przerabialem podobny problem tylko ze z omegą a poduszke chciałem włozyć od sintry.Ale po przemaglowaniu kilku forum stwierdziłem że to nie ma sensu bo może i by pasowało wszystko ale nie wiem czy przypadkiem poduszka w sintrze nie ma innej objętości co jest bardzo możliwe.Wiec gdy bedzie jasiek od omy może sie okazać za mały.Wiec osobiscie nie polecał bym takich eksperymentów i zrobił wszystko tak jak powino być...wiem że to są koszty ale na zdrowiu się nie oszczędza.Takie jest moje zdanie.Napewno na jakis zagranicznych stronach sa poduszki uzywane do sintr(ja znalazłem 2 lata temu na ebay de.Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu