|
|
| Autor |
Wiadomość |
tuszok

Model Opla : Astra II elegance X16XEL
LPG: nie
Wiek: 24 Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 117 Punkty zdobyte: 4
|
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 12:59 czy to nie będzie się gryzło....
|
|
|
Witam! problem polega na tym że mam seryjne radio Philips CAR 400 a na dniach planuję zakup takiego cacka
http://www.allegro.pl/201...er=t&view=gtext
zastanawiam się czy jeśli zostawię seryjne radio i dodatkowo podłączę to drugie pod te same kostki to czy nic się nie stanie
Kolejny problem polega na tym że w bagażniku mam już zamontowany wzmacniacz i subwoofer a kable sterujące i zasilające od wzmacniacza puściłem tunelem środkowym i tu rodzi się kolejne pytanie czy nie będą miały złego wpływu np na sensor od poduszek bo z tego co się orientuję to właśnie znajduje się on w tunelu środkowym
Dodam że moje auto to Astra II
Proszę o pomoc fachowców od CA
Z góry dzięki za pomoc. pozdrawiam |
| Ostatnio zmieniony przez tuszok Pon Maj 05, 2008 13:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
cache

Model Opla : Opel Astra G 1.6 16V X16 XEL
LPG: Nie
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 12:38
|
|
|
Nie wiem jak z gryzieniem sie z przewodem od poduszek, ale podłączenie 2 jednostek sterujących brzmi dosyć dziwnie. Jest Ci to potrzebne? Da sie tak zrobić, ale te cienkie kabelki zasilające radyjko będą musiały przekazać (co najmniej) 2x większe natężenie, a mogą tego nie wytrzymać.
Apropo poduszek i kabla, to kabel sygnałowy(2 żyłowy) powinien być ekranowany więc ekran powinien zbierać wszelkie zakłócenia i nic się nie powinno wydostawać poza niego. Ale zasilający, czy sterujący nie ma już żadnego ekranu więc wytwarza wokół siebie pole magnetyczne. Przy czym ten zasilający będzie wytwarzał większe pole a sterujący mniejsze, ale zawsze.. Ja bym nie ryzykował, nie wiem czy to czymś grozi, ale strzeżonego... |
|
|
|
 |
|
|
Firany
Karty plastikowe
pobierowo
Opel
Karty plastikowe
projektowanie stron