Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Opel Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy w Bełchatowie nie ma dobrego warsztatu???
Autor Wiadomość
Halny 

Model Opla : Astra G 1.7 TD
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 17:22   Czy w Bełchatowie nie ma dobrego warsztatu???

:roll:
Tak jak w temacie Wasze opinie i sugestie bo moje są raczej negatywne np:
ul.Pabianicka wjazd od "Skarbka" partanina trzeba po nich poprawki robić i na tej samej ulicy na przeciwko starostwa tam gdzie jest stacja diagnostyczna cwaniaczki wybierają sobie auta do naprawy tak żeby zarobić i się nie narobić a pozytywne warstaty u nas chyba nie istnieją.

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
Kill3rReaper 

Model Opla : Vectra B 1.6 16V X16XEL 1999
LPG: Tak
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 18:11   

Najlepiej chyba udać się do jakiegoś żulika, któremu postawi się winiaczy kilka i będzie samochód zrobiony ;]
Najgorzej to jest zaufać własnie takim warsztatom bo tylko kase wyciągną, a się nie narobią albo co jeszcze spieprzą.

Demonobiker
[Usunięty]

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 10:03   

niedawno przeprowadzilem sie z czestochowy do belchatowa i tez szukalem dobrego, taniego i akiego mechanika ktory nie bedzie kitu wciskal i co i znalazlem.... :D koles ma warsztat w podworku u siebie na placu, jest on w grocholicach, tzn na tym skrzyzowaniu przy cmentarzu w prawo i jakies 200m i poprawej stronie bedzie wjazd taka kamienista drozka na jego podworko.koles wyglada w sumie ok ale co najwazniejsze nie owija ze to tzeba wymienic i tamto tez mimo iz jest dobre, zabral ostatnio moja corse do znajomego na stacje diagnostyczna bo cos w niej stukao w zawieszeniu, sprawdzili cala i nie wzial za to ani grosza.teraz tylko musze kaske zebrac i zrobi mi zawieche, a ceny napraw ma dwa razy nizsze niz w czestochowie, wiec polecam z czystym sumieniem, a ja skrecal mi tlumik to w ramach gwarancji na anprawe kazal mi po tygodniu przyjechac bo jelsi cos sie przestawi to juz nieodplatnie mi to skreci inaczej, wiec koles spoko, bylem i bylo jak powiedzial, skreci na nowo, troszke inaczej, nic nie zaplacilem i jest ok :)

Halny 

Model Opla : Astra G 1.7 TD
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 20:11   

Potwierdzam to co napisał kolega Demonobiker byłem u niego i nic kaski nie zapłaciłem a inni pewno coś by wołali POLECAM.

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
Sylwian 
Sylwian

Model Opla : FRONTERA A 1998 2.2 LPG
LPG: tak
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 17:36   

Niestety gość już nie pomoże nam w naprawie zginął tragicznie- młody chlopak a mechanik był naprawde w okolicy Bełchatowa nr.1.Polecam mechanika który ma warsztat jak sie jedzie ul.Czyżewskiego w kierunku Postękalic trochę tak na zakręcie po prawej stronie.Tańszy od innych i nie wciska bajek,słowny,nie robi fuszerki,gość mechanikował podobno w Niemczech,dla przykładu podam cenę np.za ustawienie geometri w fiacie panda zapłaciłem 40zł.pytałem o wymiane uszczelki pod głowicą w oplu frontera 2.2 benzyna sama robocizna wraz z planowaniem głowicy 250zł.wymiana sprzęgła w fiacie punto 125-150 zł zależy od modelu i silnika.Takie ceny przykładowe podał mi 7 miesięcy temu.

Odpowiedz do tematu