zle złozyli rozrzad i hamulce tył musialem wlasnorecznie poprawiac !!
Jeśli się ma pojęcie, to to szkoda kasy na warsztaty... Jak mawia mój znajomy: "jak sam zrobisz to nie dość że będzie dobrze to jeszcze masz satysfakcję"
Kiedy Odpalam Astre , Ulica mówi niema Lekko A potem na CPN płacz
" Chcesz sie zabić to Sie Zabij ,ale jak zabijesz kogoś razem z sobą to ludzie będą ci pluć na trumnę !! " Po Przeżyciach z ostatniego Zlotu do tego doszedłem !! Tekst By Młody Puławy
Model Opla : Kadett E Bertone C2.0NE
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 23:03
Ew. czy mieliście do czynienia z NaGaz-em na 1-go Maja, czy polecacie?[/quote]
Wszystko zależy czego oczekujecie po tym warsztacie.
Jeśli chce się zakładać gaz to niestety ich cennik jest wysoki ale wydaje mi się że jakość wykonania też jest niezła. Za to sklep z częściami do gazu jest bardzo dobrze zaopatrzony a i sprzedawca jest kumaty ta że można sobie porównać różne części od różnych producentów.
Cennik części jest jest na rozsądnym poziomie (chociaż właściwie wszystko można kupić taniej) ale biorąc pod uwagę że wszystko jest na miejscu czasami opłaca się dać te pare złotych więcej.
_________________ Jestem lepszą połową Bandidki
Kadett D C2.0NE R.I.P 12.04.2008 godz 16.30 najbliższa rodzina zgodziła sie na przeszczep organów.
Model Opla : Astra F 93r.
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 12:38
Jezeli chodzi o NaGaz na 1-go Maja to powiem tak:
jest to droga firma, ale montuja gaz bardzo dobrze, w Łodzi byli chyba pierwszym zakladem montujacym instalkacje gazowa i maja wieloletnie doswiadczenie, usterki zwiazane z gazem diagnowuja sprawnie (choc nieraz maja male potkniecia, jak kazdy), jezeli chodzi i dostepnosc czesci zamiennych typu filtry do gazy, membrany do parownikow i inne elemanty, to sa bardzo dobrze zaopatrzeni i wszystko jest na miejscu. Bardzo duzo ludzi jezdzi do nich na montaz instalacji w nietypowych autach, a moze typowych ale z nietypowymi silnikami np. 4-ro,5-cio litrowymi na sekfencji. Montaz instalicji z tego co pamietam robia na wloskiej firmie Landi Renzo (przynajmniej tak bylo 2 lata temu jak montowalem gaz w polo).