Nie wiem przez ile darmowe, albo na jak długo, ale fajnie było usłyszeć zdziwienie mamy jak odebrała wiedząc ze jestem w domu hehe.
Oczywiście darmowe tylko dla użytkowników serwisu opel24.com podczas rejestracji trzeba podać nick z forum (ściema )
Pozdrawiam
Holcu
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
MAŁY [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 19, 2006 15:18
mialem podobny program do usa za darmo bylo i innych krajow,musialem uzupelnic konto za 5euro i dzwonilem ile chcialem!fajna sprawa ciekawe ile na tym pogadam
maroni [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 19, 2006 20:34
programik spoko ale po minucie rozmowy niestety rozłącza, szkoda
MAŁY [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 19, 2006 22:44
ale wtedy chyba mozna znowu zadzwonic!i tak co minute chyba nie?przynajmniej tak bylo w tamtym moim co do stanow dzwonilem,jak uzupelnilem konto dzwonilem ile chcialem ale jak bylo puste to co minute rozlaczalo
... no i ile wychodzi potem przelicznik na 1 min
moze ktos wie...
MAŁY [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 19, 2006 22:58
nie wiem jak z tym programem ale mialem podobny do innych krajow,i bylo tak ze wplacilem 5 euro na ich konto i dzwonilem ile chcialem np.do usa ten pewnie na tej samej zasadzie tylko ze mozna do pl dzwonic,musisz to przetlumaczyc i do dziela!ja musialem sie tam na ich stronie zarejestrowac i normalnie widzialem ile mam jeszcze na koncie itp.powodzenia
Jak długo czekaliście na hasło?
Już 2 razy się rejestrowałem, na 2 różne maile, ale nie dostałem ani na jedno ani na drugie konto hasła i nie mogę dzwonić.
Coś u mnie nie działa ten program. Chyba nie mogę się zarejestrować. Bo jak chcę skorzystać z funkcji przypomnienia hasła, to za każdym razem informuje mnie, że nie ma takiego usera... mimo, że kilka razy próbowałem się zarejestrować...