|
|
| Autor |
Wiadomość |
eduardo_vkp [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 20:52
|
|
|
Znajomy mi opowiadal ze widzia w gizycku wypadek jak gosc wpadl w przystanek autobusowy matizem i pozniej w nasyp, nie mial pasow i wylamal wlasnym cialem przedni slupek! Wiec mozna sobie wyobrazic z jaka sila musial uderzyc zeby barkiem wylamac slupek w samochodzie... |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
Pirat [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 18:06
|
|
|
Filmik konkretny...
| eduardo_vkp napisał/a: | Znajomy mi opowiadal ze widzia w gizycku wypadek jak gosc wpadl w przystanek autobusowy matizem i pozniej w nasyp, nie mial pasow i wylamal wlasnym cialem przedni slupek! Wiec mozna sobie wyobrazic z jaka sila musial uderzyc zeby barkiem wylamac slupek w samochodzie... |
Kiedyś po necie krążyło zdjęcie przepołowionego Audi. Autko miało zgiętą o 90st górną cześć kierownicy - wiecie dlaczego... |
|
|
|
 |
Żywcia [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Mar 11, 2006 08:23
|
|
|
| jeździłem w pogotowiu jako ratownik (R lub W) jakiś czas i troche sie napatrzyłem więc mowie wam ZAPINAJCIE PASY nic wjęcej!!!! |
|
|
|
 |
Zynio [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 08:20
|
|
|
| film jest dobry dla tychco pasów nie zapinają okrótna jest ta prawda ale zapinać pasy trzeba |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
MAŁY [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 16:32
|
|
|
| Pirat napisał/a: | | Kiedyś po necie krążyło zdjęcie przepołowionego Audi. Autko miało zgiętą o 90st górną cześć kierownicy - wiecie dlaczego... | widzialem te fotki na TT,nieciekawy widok, a tego audi (a3 chyba)nie mozna bylo nazwac samochodem juz!bylo przelamane na 2 czesci i drzwi na drzewie zostaly fuuj,nieciekawy widok |
|
|
|
 |
pizza1975 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 12, 2006 16:38
|
|
|
Tylko jak ktoś się uprze, że zapinać nie trzeba to wołami go nie przekonasz Podobnie jest z piciem i prowadzeniem. Zawsze znajdzie się jakiś co ledwo stojąc na nogach stwierdzi że "do pół litra nie szkodzi" |
|
|
|
 |
MAJA_kula [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 09:40
|
|
|
Nio tak ja to juz kupilem pasy szelkowe i bede je montowal bo ja naodcinku 500m moge sie juz naprawde rozpedzic a wole zostac w fotelu a jak juz to bedzie kubelkowy to napewno chialbym w nim zostac wiec raczej przezyje.Oj strach gadac o takich sprawach. |
|
|
|
 |
Konrad_ [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 15:07
|
|
|
to jest jedno
[img] [/img]