|
|
| Autor |
Wiadomość |
GrzECHO
ChEMIK

Model Opla : VA 2000
Zaproszone osoby: 8
Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2006 Posty: 2506 Skąd: Puławy/IRL
Punkty zdobyte: 49
|
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 15:36
|
|
|
| Konrad_ napisał/a: | | ...jeszcze z ABS i innymi systemami... |
Zaden system montowany obecnie nawet w najnowszych samochodach nie zastapi MÓZGU |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
Aneta83 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 22:12
|
|
|
| Ja zawsze zapinam pasy,nawet na krótkie odcinki chociaż niektórzy uważają to za śmieszne ,ale ciekawe czy akcja w mediach ,,ostatni wypad do kina'' dała coś ludziom do myślenia,mam nadzieję że tak .. |
|
|
|
 |
aresq [Usunięty]
|
|
|
|
 |
pablo-ATT [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 00:40
|
|
|
ja niestety nie zapinam pasow ale pasazerowi zawsze karze
niestey czuje sie malo swobodnie w pasach i drazu to sie odbija na mojej jezdzie
mam poduche u siebie w kierownicy i wywalam ja zeby mi lba nie oderwala wrazie czego
moze kiedys przyjdzie taki moment ze przeprosze sie z pasami ale to chyba jeszcze nie teraz |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
Konrad_ [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 12:20
|
|
|
| Aneta83 napisał/a: | | ciekawe czy akcja w mediach ,,ostatni wypad do kina'' dała coś ludziom do myślenia,mam nadzieję że tak .. |
hmmm pierwsze słysze... może wstyd się przyznać ale coś mnie ominęło |
|
|
|
 |
wacha007 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 12:22
|
|
|
| ...trza ogladać telewizje a nie tylko intenet i internet, ...:) |
|
|
|
 |
astraGTC [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 13:17
|
|
|
| pasy pasy jeszcze raz pasy!!!mam znajoma na erce ostatnio wydażył sie wypadek, rodzice ze swoja 4letnia coreczka jechali do rodziny co ciekawe mieli do przebycia tylko 3km nagle z podporzadkowanej wyjechala ciezarowka jak sie pozniej okazalo kierowca ciezarowki byl bardzo pijany,ojciec 4letniej Olivki nie mial szans na hamowanie, doszlo do zdezenia z wielka sila, rodzice mieli zapiete pasy i przezyli choc byli w ciezkim stanie,Olivka była w foteliku lecz nie zapieta w pasy bo po co to tylko 3km, jak sie okazalo ostatnie 3km jej zycia,wprost "rozlala"sie o szybe czolowa ktora zatrzymala sie na kabinie ciezarowki nie miała zadnych szans, ale jakby miala zapiete pasy...wlasnie jakby miala!!!!! |
|
|
|
 |
Aneta83 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 15:33
|
|
|
| No właśnie ,niby tylko 3 km a jednak,wszystko sie może zdarzyć,niekoniecznie z naszej winy,czy prędkości.Widziałam już jakiś czas temu taki program o zapinaniu pasów bezpieczenstwa w Australii,tam niektórzy nawet pieski zapinają w aucie,więc czemu siebie nie zabezpieczyć. |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
MAŁY [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 15:34
|
|
|
| astraGTC napisał/a: | | pasy pasy jeszcze raz pasy!!!mam znajoma na erce ostatnio wydażył sie wypadek, rodzice ze swoja 4letnia coreczka jechali do rodziny co ciekawe mieli do przebycia tylko 3km nagle z podporzadkowanej wyjechala ciezarowka jak sie pozniej okazalo kierowca ciezarowki byl bardzo pijany,ojciec 4letniej Olivki nie mial szans na hamowanie, doszlo do zdezenia z wielka sila, rodzice mieli zapiete pasy i przezyli choc byli w ciezkim stanie,Olivka była w foteliku lecz nie zapieta w pasy bo po co to tylko 3km, jak sie okazalo ostatnie 3km jej zycia,wprost "rozlala"sie o szybe czolowa ktora zatrzymala sie na kabinie ciezarowki nie miała zadnych szans, ale jakby miala zapiete pasy...wlasnie jakby miala!!!!! | wlasnie to jest najgorsze na tym swiecie ze dzieci musza cierpiec bo maja jeb....rodzicow!ja jak pisalem zapinam pasy nawet jak do pracy jade(2,5km)a robie to po ostatnim wypadku u mnie w miasteczku,TYLKO WLASNIE TO MNIE WPIENIA ZE CIERPIA DZIECI PRZEZ GLUPOTE STARSZYCH,nie wiem co bym sobie zrobil jakbym tak zalatwil swoje dzicko(tfu tfu tfu,wyplulem to ) chyba bym sie zabil i oddal organy innym ludziom,nie wiem |
|
|
|
 |
astraGTC [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 15:44
|
|
|
| co do ojca tej Olivki to wiem tyle ze jak troche doszedł do siebie probował popełnic samobujstwo tłumaczac ze to wszystko przez niego, ale nie piszmy juz o tej tragedii, poprostu chronmy siebie i wspolpodroznych!!! |
|
|
|
 |
|
|
|