Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Opel Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Dla tych co mówią, że nie ma sensu zapinać pasów
Autor Wiadomość
MAŁY
[Usunięty]

Wysłany: Wto Mar 14, 2006 16:15   

ja to w tygrysie mam komforcik co do pasow,leza sobie na siedzeni,siegam prawa reka i zapiete,nie musze sie obracac nawet :mrgreen: bo jak jezdzilem matizem to nie zapinalem,mialem raz wypadek(w aucie byly 3osoby,ja,moja kobieta i kumpel z tylu)wszyscy bez pasow i polozylem sie na boku,pamietam ze widzialem biedna,przestraszona mine mojej kobitki(byla wcisnieta w drzwi a glowe miala miedzy siedzeniem a szyba)i przed udezeniem zlapalem jej glowe i odciagnalem od szyby(sam zaparlem sie o kierownice) i bach :evil: zebym jej nie zlapal to by miala glowe rozwalona od uzdezenia w szybe,a katem oka widzialem jak kolega lata po tylnej kanapie i wali glowa o drzwi(raz jedne raz drugie)Oni nic nie pamietaja od momentu gdy wpadlem w poslizg ja wszystko zapamietalem,i na kazdym zakrecie zwalniam teraz bo widze biedna minke mojej milosci :cry: Oczywiscie zawsze jezdzimy w pasach :? A kobita lapie uchwyt w drzwiach na kazdym zakrecie,taki uraz jej zostal,ja to widze za kazdym razem i sie zniej czasem nabijam,a wtedy suszy mi uszy :roll: i opierd..ziela delikatnie :wesoly:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
Konrad_
[Usunięty]

Wysłany: Wto Mar 14, 2006 18:11   

Cytat:
...trza ogladać telewizje a nie tylko intenet i internet, ...:)

to trza zamieszczać wszędzie.. jak akcja to akcja Łukasz... :mrgreen:

wacha007
[Usunięty]

Wysłany: Wto Mar 14, 2006 18:18   

..ale akacja TV, mysle że obaj Panie Konrad jestesmy ejszcze zapłytcy do marketingu i do medii... :) ale za pare latek jak nam sie uda wszytsko pokonczyć to zrobimy akcję total medialną... Balcerowicz musi odejść... :)

:wesoly:

CalibroManiac 
Calibra Forever

Model Opla : Vectra GT C20XE 1993 r.
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 18:44   

Ja wam powiem tyle że mój braciak ma 29 lat , w wieku 21 lat miał wypadek i przeszedł 2 operacje(wkładnie blach na rok) na nogę po czym długa rechabilitacja a w tym czasie jak chodził o kulach to mu druga noga siadła i w sumie stracil trzy lata żeby dojśc do jakotakiej formy teraz chodzi normalnie ale pasy zapina i od tej pory jeździ samochodem w miarę poważnie tu gdzie można to owszem przyciśnie ale tak to spokojnie i bezpiecznie. Tak sobie myśle że dało mu to do myślenia. Ale i tak powninien sie cieszyć ze wyszedł cało ponieważ miał wypadek Ładą 2107 a ona do najbezpieczniejszych nie należy.

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

18%
67%
81%
Konrad_
[Usunięty]

Wysłany: Sro Mar 15, 2006 17:42   

CalibroManiac napisał/a:
miał wypadek Ładą 2107 a ona do najbezpieczniejszych nie należy

bezpieczny samochód to pojęcie względne... w mercedesach, volvo i innych takich ludzie giną wieć... jak ktoś wcześniej napisał nic nie zastąpi głowy.

wacha007 napisał/a:
ale za pare latek jak nam sie uda wszytsko pokonczyć to zrobimy akcję total medialną... Balcerowicz musi odejść...

za pare latek to będziemy musili wymyślić coś innego... bo to juz sie teraz dzieje :roll:

wacha007
[Usunięty]

Wysłany: Sro Mar 15, 2006 18:08   

Cytat:
za pare latek to będziemy musili wymyślić coś innego... bo to juz sie teraz dzieje :roll:

...co Ty tacy nie wypadajaz rynku... :)

rox
[Usunięty]

Wysłany: Sro Mar 15, 2006 21:27   

wacha007 napisał/a:
Balcerowicz musi odejść...
prosze bez takich, to w naszym panstwie jedyna osoba ktora ma cos do powiedzenia i tak naprawde wie co robi :P

wacha007
[Usunięty]

Wysłany: Sro Mar 15, 2006 21:59   

rox napisał/a:
prosze bez takich, to w naszym panstwie jedyna osoba ktora ma cos do powiedzenia i tak naprawde wie co robi :P

...:) pozwolisz ja bym ich wsyztsch wyj.....1!beał na zbity pysk i zatrunił raz jeszcze może by zmadrzeli wszyscy są siebie warci.... :) ale to nie watek o kto co i dlaczego... :)

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

18%
67%
81%
MAŁY
[Usunięty]

Wysłany: Sro Mar 15, 2006 22:18   

prosze was,tylko nie o polityce :evil: blagam :|

agnieszka 

Model Opla : audi tt
Wysłany: Czw Mar 16, 2006 22:40   

Zaden system montowany obecnie nawet w najnowszych samochodach nie zastapi MÓZGU

/czyt: zawsze nalezy myslec i przewidywac/.

a na temat: pasy - zapinam zawsze !!!
kiedys / ok.8lat temu/ mialam stluczke, z bardzo mala predkoscia bez zapietych pasow - wynik: barska /ulica na ktorej w wa-wie znajduje sie - szpital po urazach/ - uderzylam glowa w szybe.
na szczescie nic sie nie stalo, ale byla to nauka na przyszlosc. bo przyszla refleksja: co by bylo gdybysmy jechali szybciej :?: :!:
nie jest istotne czy jedziesz 100m czy 100km :!: ZAPINAJ PASY

Odpowiedz do tematu