|
|
| Autor |
Wiadomość |
marcin-gil [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 23:25
|
|
|
| to klawo. podpinałeś może halogeny do swej Astry. jeśli tak to podpowiedz mi jak się do tego zabrałeś. Dzięki |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
dockx

Model Opla : Astra II 1.7 DTI
Wiek: 30 Dołączył: 07 Lut 2007 Posty: 78 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 23:54
|
|
|
nie podpinalem halogenow, nie mam wyciec w zderzaku. Prawdopodobnie zostalo zrobione wyprowadzenie dla chetnych dokonania takiego czynu Osobiscie mnie to w....
usunąłem słowo kojarzące się z czynem nierządnym/zibi |
| Ostatnio zmieniony przez zibi Sro Lut 21, 2007 07:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mietek [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Lut 21, 2007 12:19
|
|
|
Witam!
wydaje mi się ze to może być wtyczka od wentylatora, sprawdź czy główny wentylator działa gdy tem przekroczy 90 stopni, może jest nie podłaczony, no chyab że masz klime to moze być tez od klimatyzacji wentylatorek
pozdrawiam |
|
|
|
 |
marcin-gil [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Lut 21, 2007 20:46
|
|
|
| klima jest i działa więc ta wtyczka raczej nie do niej a z tym wentylatorem to można to inaczej sprawdzić niż "podgrzewać" chłodnice do 90 stopni? |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
mietek [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Lut 24, 2007 20:44
|
|
|
| marcin-gil napisał/a: | | klima jest i działa więc ta wtyczka raczej nie do niej a z tym wentylatorem to można to inaczej sprawdzić niż "podgrzewać" chłodnice do 90 stopni? |
można , bezpośrenio podłacz kable od akumulatora do tej wtyczki od wentylatora i jak sie zakręci to znaczy że jest OK |
|
|
|
 |
|
|