Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Opel Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
do czego ta wtyczka
Autor Wiadomość
marcin-gil
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 20, 2007 23:25   

to klawo. podpinałeś może halogeny do swej Astry. jeśli tak to podpowiedz mi jak się do tego zabrałeś. Dzięki

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

dockx 

Model Opla : Astra II 1.7 DTI
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 23:54   

nie podpinalem halogenow, nie mam wyciec w zderzaku. Prawdopodobnie zostalo zrobione wyprowadzenie dla chetnych dokonania takiego czynu :) Osobiscie mnie to w....

usunąłem słowo kojarzące się z czynem nierządnym/zibi
Ostatnio zmieniony przez zibi Sro Lut 21, 2007 07:39, w całości zmieniany 1 raz  

mietek
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lut 21, 2007 12:19   

Witam! :)
wydaje mi się ze to może być wtyczka od wentylatora, sprawdź czy główny wentylator działa gdy tem przekroczy 90 stopni, może jest nie podłaczony, no chyab że masz klime to moze być tez od klimatyzacji wentylatorek :roll:
pozdrawiam :wesoly:

marcin-gil
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lut 21, 2007 20:46   

klima jest i działa więc ta wtyczka raczej nie do niej a z tym wentylatorem to można to inaczej sprawdzić niż "podgrzewać" chłodnice do 90 stopni?

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

mietek
[Usunięty]

Wysłany: Sob Lut 24, 2007 20:44   

marcin-gil napisał/a:
klima jest i działa więc ta wtyczka raczej nie do niej a z tym wentylatorem to można to inaczej sprawdzić niż "podgrzewać" chłodnice do 90 stopni?

można :roll: , bezpośrenio podłacz kable od akumulatora do tej wtyczki od wentylatora i jak sie zakręci :wink: to znaczy że jest OK :lol:

Odpowiedz do tematu