Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
"DOBRY" sklep z CB w Lublinie - gdzie?
Autor Wiadomość
peper
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 05, 2006 22:57   "DOBRY" sklep z CB w Lublinie - gdzie?

Jak w temacie, macie może namiar na takowy sklep, gdzie doradzą, nie drogi sprzęt mają, zestroją od razu??
Dzięki
pp

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

eduardo_vkp
[Usunięty]

Wysłany: Pią Mar 10, 2006 18:06   

W centrum motoryzacyjnym na Spoldzielczosci pracy jest dosc dobry sklep, jak rozawioalem tam z gosciem to sporo wiedzial w temace CB maja duzy wybor radyjko np. Uniden 520 drozszy niz na allegro o jakies 50-60zl antenki moze troche drozsze ale nie duzo. President( nie pamietam modelu) ten 180cm kosztowal jakies 210-220zl na magnesie, serwis swoj tam gdzie stroja maja gzies pod miastem.
W centrum nie pamietam ktory numer stoiska ale z CB tam nie ma duzo, jak sie wchodzi od Olimpu to bedzie pierwsza lub druga alejka w lewo, maja tam tez alufelgi oleje, haki do aut wisza na science, na ladzxie stoi podlaczony Alan 78+. Ja bym sie tam orientowal :wink:

peper
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 11, 2006 17:02   

Oki, dzięki za podpowiedź.
pozdrawiam
pp

Pirat
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 12, 2006 14:28   

peper jak coś kupisz to daj znać co, jak i ile $, bo też planuję się tam wybrać.

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

peper
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 12, 2006 22:14   

Celuję w coś takiego:
http://www.allegro.pl/ite..._gwarancja.html
a antenka to LEMM AT z serii 1000 na uchwycie do klapy bagażnika. Dlatego może być długa a to wiadomo, że przedkłada sie na lepsze parametry nadawania/odbioru.

eduardo_vkp
[Usunięty]

Wysłany: Pon Mar 13, 2006 09:18   

^^ ^^
Ponoc slyszalem ze Intek bardzo dobre radyjka robi 8)
A co do antenki to ja tez chcialem na klape tylko i wylacznie! Ale kumpel mi powiedzial i pokazal ze mial w stre Viki na klapiez uchwytem lemm 1200 i jak sie spojrzy wzdluz klapy to widac minimalne wygiecie klapy! I jak bede bral antenke jakas to kupie Presidenta 185cm na 18cm magnesiei tez bedzie git a klapy nie powygina :wink:

peper
[Usunięty]

Wysłany: Sro Mar 15, 2006 23:15   

U mnie i tak klapa wygieta, bo poprzedni właściciel - Niemiec - używał CB i trochę uszkodzen po nim zostało. A to tunel podziurawiony po montażu radyjka, a to klapa pofalowana własnie po antenie i dlatego w to miejsce chcę znów antenkę dać, nie będzie się tak w oczy rzucać ta pogięta klapa.
pp

eduardo_vkp
[Usunięty]

Wysłany: Pią Mar 24, 2006 22:48   

^^ ^^
A no to git, bylem w tym serwisie o ktorym pisalem bo montowali mi tam haka do Vectry.
Gadalem z ludzmi stamtad o radyjkach i wogole w temaci CB i moge powiedziec ze raczeu znaja sie na rzeczy i warto do nich pojechac 8) jak juz dokupie radyjo do anteny to pojade do nich stroic :wink:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

Odpowiedz do tematu