Wysłany: Nie Lut 12, 2006 10:08 Dorób sobie na benzynkę - SPRAWDZONY
Jesteś, biednym studentem ?? , chciałbyś trochę zarobić, nic trudnego. Chciałbym z góry podkreślić, iż sposób jest sprawdzony,sam otrzymałem juz czek na 15 Eur dopiero pierwszy ale za nic nie robienie.
- Eurobarre to francuska firma, która płaci za pracę przy komputerze z włączonym programem.
- Wypłata minimum 15 €
- Jeden poziom poleconych aż 100%
- Dodatkowy zarobek w formie ankiet i płatnych e-maili.
- Wypłata za pomocą czeku lub przelewu na konto MoneyBookers.
Aby zarejestrować się w programie Eurobarre kliknij TUTAJ . Następnie klikamy zakładkę Installer. Po wykonaniu tej czynności otworzy się nam okienko aby zapisać programa ebsetupfr.exe potrzebnego do zarabiania pieniędzy w Eurobarre. Trzeba go koniecznie sciągnąć i zainstalowac. Po zainstalowaniu i uruchomieniu programu zmieniamy na język angielski i postępuj według podanego niżej wzoru:
Wypełnij puste pola 1,2,3,4.
W polu numer 1 - przydzielony jest automatyczny numer systemu, w miejsce *XXXX wpisujemy 4 dowolne cyfry np. 0000 lub 1111
W polu numer 2 - wybieramy swój kraj (Poland - Polska).
W polu numer 3 - Podajemy swój adres e-mail. Na ten e-mail zostanie wysłana wiadomość z linkiem aktywacyjnym. Trzeba w niego kliknąć aby zapisac się w Eurobarre.
W polu numer 4 - klikamy na przycisk ''ACTIVATE MY ACCOUNT'' i odbieramy e-mail z linkiem aktywacyjnym z naszej poczty.
Na panelu Eurobarre znajdują sie :
- "Gains'' - ilosc uzbieranych punktów,
- "Historique'' - historie zliczanych punktów i wyplat,
- "Paiement'' - zakładka dzięki której pobierzesz zarobione pieniądze
BONUSY
Bonusowe E-Maile
- Dzięki programowi Bonusowe e-Maile możecie otrzymywać dodatkowe punkty od 50 do 100 za każdą poprawnie przeczytaną wiadomość reklamodawcy. Po przeczytaniu poczty punkty trafią automatycznie na Wasze konto EuroBarre.
Bonus za wypełnianie ankiet
- Przy starcie surfbaru na górze ekranu może pojawić się komunikat o aktywnej ankiecie do wypełnienia. Po właściwym wypełnieniu ankiety możecie otrzymać od 1000 do 3000 punktów.
Wierna premia
- Otrzymasz od EuroBarre premie w wysokości 15000 punktów (5000 punktów po 15, 45 oraz 75 dniu aktywności w firmie) oraz 5000 punktów na swoje urodziny. Jedynym warunkiem jest włączenie surfbaru przynajmniej raz w miesiącu.
Premia z poleconych
- W momencie gdy Panstwa polecony uzbiera 15 Euro (minimum do wypłaty) otrzymacie Panstwo premie w wysokości 15 Euro na konto EuroBarre
Wypłata pieniędzy.
Aby pobrać pieniądze z konta w Eurobarre musisz zarobić zaledwie 15 €. Jest to minimalna kwota jaką musisz zarobić aby wypłacić pieniądze na swoje konto.
W celu wypłacenia pieniędzy kliknij na panel administracyjny a w nim na zakladkę''Paiement'' . Jeśli w tej zakładce znajdziesz link: "CLIQUEZ ICI POUR ACCEDER AU FORMULAIRE" to znaczy, że nie wpisaleś jeszcze swoich danych osobowych, które są niezbedne aby wyplacić pieniadze. Kliknij ten link i uzupelnij formularz wedlug wzoru :
Nazwa konto w moneybookers jest to twój adres e-mail za pomoca którego rejestrowales sie w MoneyBookers .
Po wypelnieniu kliknij w przycisk ''Valider mes coordonnees''.
Jesli masz na koncie 15 euro w zakladce ''Paiement'' pojawi sie przycisk pozwalajacy pobranie pieniedzy. Wyplata jest realizowana w formie czeku lub przelewu na konto MoneyBookers .
Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1497 Skąd: Szczecin
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 13:26
Hmm, rozmawiałem z kolesiem, pokazał mi czeki, no zobaczymy niech sie na górze te reklamy wyswietlają moze po wakacjach te 15 eur sie uzbiera
A tak na serio podobalo mi sie to, ze ludzie piszą ze program uczciwy placi, ale wolno punty nalicząją tzn nie chce kłamać ale za dzien chyba coś około 0.07 centów tzn dzien mojego siedzenia = 6-10 godzin.
Chyba ze na jakies konkursy sie trafia - gratisowe pkt. albo kogos polecisz.
No zobaczymy jesc nie woła a zawsze mozna wywalić
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
wacha007 [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 13:41
slider, dobre tylko opwiedz gdzie mam wpisać date urodzin...:)
Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1497 Skąd: Szczecin
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 13:44
hmm ja nie wpisywałem chyba nigdzie daty urodzin i mi chodzi
eduardo_vkp [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 14:05
slider a przelales juz swoje 15 euro na konto w swoim banku?? I jak dlugo zajelo ci zbieranie tej kwoty?
slider [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 14:11
Na czek czekalem 2-3 tygodnie a zbierałem 2.5 miesiąca. To prawda, że wolno leci ale za nic, bo w niczym ta reklama nei przeszkadza, sobie na górze pojawiają sie jakies banery kasyn, yahoo itp.
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
Marcin [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 15:06
chyba zaryzukuję
tylko pytanie czy podając im dane osobowe nie ryzykuję, że będą mi jakiś spam przysyłać listownie?
Model Opla : Tigra & Corsa B
Wiek: 26 Dołączył: 02 Lut 2006 Posty: 354 Skąd: Krosno Odrzańskie
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 15:20
ale kasa przychodzi przekazem pocztowym?
...damn, ja tez zaryzykowalem...qrcze, rozwiazalem ankiete i mi zadnych punktow nie dali...tylko, ze ta ankieta byla po francusku...a ja w tym pieknym jezyku niestety nie szprecham...zobaczymi...komp i tak mi caly dzien chodzi...