Witam wszystkich:D
jestem tutaj nowy i może wyskakuje z głupim pytaniem ale mam malutki problem...
Nigdzie nie moge znaleźć gumowych dywaników/wycieraczek do mojej Sintry.
Czy dywaniki od innego modelu będą pasować? Od jakiego? Moja sintra ma 7 miejsc 2/3/2.
Proszę o pomoc.
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Duce ale te od poloneza to masz tylko dla kierowcy i pasażera z przodu czy też dla trzech miejsc za plecami kierowcy?
Duce Model Opla : Już nie OPEL
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 19:11
Miałem wszystkie welurowe ale tylko dwa przednie wymieniłem na polonezowskie i pasuja idealnie - tylnie welurowe - kłade na nie w zime płaskie gumowe wycieraczki - ale zastanawiałem się nad kupnem płata gumy w szewskim sklepie i docięciem na wymiar - jedyne wyjście - pytałem w sklepie z częściami do amerykańskich aut i nie mają nic w ofercie
Możliwe, że mój problem będzie już wkrótce rozwiązany:D
Moj kumpel ma brata w sklepie motoryzacyjnym i ma mi zamówić gumowe dywaniki:D
A mam jeszcze takie pytanko: nie chce działać mi zapalniczka.
Jak kupiłem auto to działało ale kiedyś przyszedł mój kolega i miał jakiegoś neona co do gniazda zapalniczki się podłącza.
Okazało sie że nie działał i w dodatku coś sie z zapalniczką spierdzieliło i nie dział teraz...
Może poszedł bezpiecznik ale nie wiem, który jest od zapalniczki
Duce Model Opla : Już nie OPEL
Model Opla : Sintra 2.2
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 15:22
Jesli chodzi o dywaniki gumowe to ja mam chyba oryginalne (nie bardzo wiem jak maja wygladac oryginalne) takie z zameczkami zeby nie lataly po podlodze i z logo opla i cos mi sie tak wydaje ze w zimie tez bede mial mokra podloge bo to tylko plaski kawal gumy jest z delikatnymi wytloczeniami ktore nijak nie zatrzymaja wody..
znów kłopocik...:/
Okazało się , że bezpiecznik od zapalniczki jest cały...
W sintrze mam też drugie gniazdko obok zapalniczki....
nie wiem czy to w nim nie poszedł bezpiecznik ( nie wiem który to jest)
Czy to może mieć wpływ na to że zapalniczka nie działa???
jaki może być tego inny powód?