Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1522 Skąd: Szczecin
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 21:55
Pani Beato chciałbym się zapytać skąd wzięła się, aż taka różnica cen między tym co oferuje naszym użytkownikom pjq a tym co oferuję Pani.
Rozmawiałem na zlocie z użytkownikami forum, którzy nabyli nalepkę u pjq, dostałem informację że transakcja przebiegła wzorcowo, więc stąd moje pytanie ?
Nie napisała Pani nic o rabatach ? Czy są rabaty dla naszych użytkowników ?
Oraz takie pytanie już kierowane do osób, które znają temat stref ekologicznych w Niemczech. Czy z czerwoną nalepką mogę wjechać do centrum ? np. Berlina ?
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : corsa B X10XE 1.0 12 V benz.
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 08:18
holcu napisał/a:
Rozmawiałem na zlocie z użytkownikami forum, którzy nabyli nalepkę u pjq, dostałem informację że transakcja przebiegła wzorcowo, więc stąd moje pytanie ?
holcu, potwierdzam... a przy okazji dziękuję Panu Piotrowi za transakcję bo miałam to uczynić wcześniej
Nalepka w cenie 49 zł z rabatem 5 zł dla uzytkowników Naszego Forum-jeli ktoś nie ma czasu sam za tym ganiać , stresować się przed wyjazdem itd...zdecydowanie polecam
p.s.
Osobiśe uważam, iż cena za nalepkę powyżej 50 zł to juz zdecydowanie przegięcie
[ Dodano: Nie Cze 01, 2008 18:01 ]
arek napisał/a:
to i ja sie dopisze
mieszkam na stale w berlinie
plakietka dla auta spoza niamiec to 7,50 - potrzebne ksero dowodu (albo skan najlepiej czarno-bialy)
jak by ktos potrzebowal to dac znac
do tego doliczyc 1euro na znaczek
mam konto w PL to z uregulowaniem oplaty nie bedzie problemu
no i zapraszam do odwiedzenia miasta
Kolega się zaofiarował i przyznam publicznie, że go wykorzystałam
Wszystko jak powyżej napisane.No i bezinteresownie.M
Dziękuję i pozdrawiam... i mam nadzieję, że to w Berlinie wypijemy
Ostatnio zmieniony przez jaagami Pon Maj 12, 2008 08:22, w całości zmieniany 1 raz