Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1522 Skąd: Szczecin
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 12:44 Firefox do przeglądania forum
Witam wszystkich, ponieważ duża część osób z forum, ma problemy korzystając z Internet Explorer, umieściłem link do programu partnerskiego, w którym forum jest zgłoszone, by za darmo bez żadnych kosztów móc pobrać tą darmową przeglądarkę.
Baner z linkiem znajduje się na górze po prawej stronie forum. Pobierając z niego Firefoxa, przyczyniasz się do wzbogacenia się forum o pare centów.
Jeśli z jakiś przyczyn nie możesz kliknąc na linka, uważasz że nie powinno go tutaj być to zamieszczam również linka do strony głownej firefoxa - skąd również pobierzecie go za darmo
Aczkolwiek ściaganie jest dowolne, na nikim nie chcemy wywierać presji stąd dajemy Wam calkowicie wolny wybor zródła.
Już kiedyś powiedziałem, nie chcemy tutaj zarabiać, naszym celem jest stworzenie portalu, który będzie Wam służył pomocą i dobrą radą, a wszelkie ewentualne zebrane z reklamy kwoty idą na utrzymanie serwera, domeny.
To myślę, że na tyle. Chciałbym w dalszym ciągu zaprosić Was do brania udziału w aktywnym życiu forum, jest ono dla Was oczywiście sam z niego również korzystam bo sam jestem właścicielem asterki, które też od czasu do czasu ma swoje problemy Dlatego forum jest dla Nas wszystkich.
Serdecznie zapraszam, nowe osoby, by się zarejestrowaly w Naszym portalu, jeśli macie znajomych, którzy też są zainteresowani udziałem w forum, zapraszajcie ich też.
Jak, pewnie sami zauważyliście poprosiliśmy o pomoc naszych dwóch użytkowników forum, są oni moderatorami Forum, za co chciałbym im serdecznie podziękować, iż zgodzili przyjąć to jakże niewdzięczne czasem miano Moderatora, aczkolwiek myśle ze na Naszym forum, będzie to dla nich wdzięczna rola i dlatego proszę Was wszystkich o pomoc w utrzymywaniu porządków na forum, kultury i dobego nastroju
Na koniec chciałbym Wszystkim życzyć miłej koncówki Weekendu
Pozdrawiam
Holcu
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet