Model Opla : Astra G, Corsa B
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 10:00
To ja mogę polecić Auto-Gaz na ul. Instalatorów 9. Jadąc Grójecką w stronę okęcia w prawo zaraz za wiaduktem kolejowym i jest ul. Instalatorów. Pod adresem 9 jest duży teren przemysłowy (hale, warsztaty, itp). Trzeba ciecia przy wjeździe spytać o Aut-Gaz (jest prawie na końcu terenu).
Telefony (p. Sławek, właściciel):
stacjonarny 022 846 68 88
komórkowy 604 771 692
Dobrze i tanio. Specjalizacja Landi Renzo i Lovato. Inne tez serwisują.
Można się targować [ nawet trzeba ]
_________________ Astra G 1.6 16V (100PS) x16xel
Corsa B 1.6 8V (100PS) c16se
krzysztofwawa Model Opla : Astra G
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 12:14
Mam astre II 14 i od 2 lat korzystam z servisu przy ul. Tkaczy, jadąc Połczyńską pomiędzy Powstańców a Lazurową. Warsztat jest na terenia autokomisu - wjazd od ul Tkaczy. Poleciło mi go kilku znajomych i nie żałuje. Merchanik nie jest może gadatliwy ale naprawdę wie o co chodzi w LPG. Poprzednio jeździłem na Podleśną, fachowcy dużo dyskutują i mądrzą się, a po przeglądzie ciągle było coś nie tak.
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Po poczytaniu trochę na forum LPG o fabrycznym gazie w Oplu i zasięgnięciu porady polecanego gazownika z ul.Burakowskiej zdecydowałem się na naprawę usterki....w ASO na Rudnickiego.
Usterka naprawiona,choć portfel powaznie odchudzony. Dodam, że mowa o fabrycznej instalacji gazowej w oplu Astra II (instalacja holenderska KOLTEC), na której, jak wynika z moich dociekań, nikt poza ASO w stolicy się naprawdę nie zna.