A teraz od tygodnia nie ma żadnej
A ty mi jeszcze w dodatku mówisz, że to towar deficytowy
Witam !! tak jak już pisałem wystarczy trzy szroty ale rodzynki Czasami szukam po szrotach bo syn coś tłucze to reflektor to zderzak . I natrafiłem na oryginał roletę do kadeta w dobrym stanie nie poszarpana nie porwana ..Kolor czarny samo zwijającą dwa uchwyty mocowania jeden metalowy . Wiadomo roletę należy wyczyścić ale z tym nie będzie problemu . Co do ceny to niestety ale właściciel nie chce opuścić kwoty jaka za nią żąda czyli 100zł. Jeżeli będzie cię satysfakcjonowała cena to dam namiar i można negocjować samemu cenę .Znając możliwości płci pięknej to może to się udać. Zapomniałem zapytać czy wyśle zdjęcia ale sądzę że nie będzie z tym problemu , bo inne części ma na necie z fotkami . Jeżeli Cię interesuje pisz na priv. i wysyłam adres nr. tel. itp.
Model Opla : Kadett E 1.6 kombi benz+gaz
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 20:39
Wielkie dzięki za pomoc i pamięć
Właśnie dzisiaj zaowocowały moje poszukiwania na Allegro i jakiś szrot z Poznania wystawił specjalnie dla mnie aukcję
Teraz już tylko czekam na przesyłkę popijając weekendowe
A jutro biorę się za naprawę szyberdachu oraz spryskiwacza tylnej szyby,
więc proszę Szanownych Kolegów o trzymanie kciuków
A jutro biorę się za naprawę szyberdachu oraz spryskiwacza tylnej szyby,
więc proszę Szanownych Kolegów o trzymanie kciuków
Nie ma za co dziękować Szukając reflektora z silniczkiem wycieraczki znalazłem roletę Przekonałem sie jednak ze to deficyt nawet nie wiedzą niektórzy jak wygląda ja również widzę to po raz pierwszy . Były pytania od trzech zainteresowanych więc podam im adres niech targują Każde kilkanaście zł. może zamknąć tą kwotę w 100zł, bo wiadomo przesyłka też wyniesie pewnie kilkanaście zł. To powodzenia w tych upiększających czynnościach . Moze sie pochwalisz jak już będzie finał [mam na myśli jakieś foto ] powodzenia
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 14:47
Pewnie, że się pochwalę i obiecuję piękne fotki
Zwłaszcza, że nawet na tym forum niektórzy koledzy twierdzili, że NIGDY nie widzieli Kadzia z roletą...
Niestety nieżyczliwa aura spłatała mi psikusa i z naprawiania szyberdachu oraz spryskiwacza dzisiaj nici
Ale za to wymnieniłam bezpieczniki i dzięki temu mam już światełko w zapalniczce i w schowku
rakus Model Opla : Astra II kombi 2.0 DI_16v
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 20:15
Nie będę oryginalny i powiem że największe znane mi zagłębie szrotowe znajduje się w Jasienicy - Jaworze, woj. śląskie.
Tak serio to z tego co tam znajdziecie można poskłądać nowe autko wszystkich marek