Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
gdzie zamontowac???
Autor Wiadomość
djcma
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lis 12, 2006 14:03   

słuchaj ja od 3 lat mam magnes na dachu, (kupilem fajna nalepke tuningowa walnelem na srodku na to stawiam magnes z batem 2m i ez zazutu wyzej djmoth to moje zdjecia i wczesniejszy nic ale zapomnialem hasla:D hehe:D moge ci wykonac fotki ponownie i wyslac na maila jak to sie w calosci trzyma:) a jaka asterka?

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

JOszi 

Model Opla : Astra F

Punkty zdobyte: 1
Wysłany: Nie Lis 12, 2006 14:28   

ja jakoś nie jestem przekonany do magnesówki :/ no chyba że jakąś dobrą presidenta ale na to już mnie nie stać :/ jak się zdecyduję to przewiercę sobie daszek + skrócę antenę do 50cm i założe dopał taki z 30W :D

pizza1975
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lis 12, 2006 21:25   

Ja od prawie 2 lat jeżdżę z magnesem na dachu. Dotychczas była to Sirio ML145 (kawał bata-145 cm) i działała znakomicie, ale czasem aż za dobrze. Minusem był zbyt krótki kabel i konieczność poprowadzenia przez drzwi tylne, a wożę skrzata w foteliku montowanym już na stałe i stało się to problemem, bo czasem bata trzeba schować. W piątek kupiłem Wilsona MINI WIL też magnesówkę ale długości 100 cm. Dłuższy kabel, mogę wreszcie puścić przez bagażnik, a jakość niewiele gorsza od Sirio (zasięg też niewiele). Przy Sirio musiałem co chwila kęcić squelch bo słyszałem zbyt wielu gadających, na tej antenie jest jakoś sympatyczniej, a zasięg porównywalny. Łatwiej za to schować i łatwiej przechodzę temat garażu i parkingów podziemnych. Ale każdy po swojemu.

BenQ
[Usunięty]

Wysłany: Sro Gru 06, 2006 20:02   

panowie a gdzie najlepiej zamontowac w omedza a?? mialem w schowku pod radiem ale trzeba bylo dodatkowy glosnik ktory emitowal plastikowe dzwieki i trzeba bylo rozkodowywac co ludki mowia na radiu... jak radyjko bezdie schowane prawie nad pedalami to bedzie dobrze slychac przy wiekszych predkosciach na trasie... (okolo 150km) bo silniczek troszke slychac...

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

Andrzej.Sm 

Model Opla : Astra Classic Kombi

Punkty zdobyte: 0
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 00:03   Gdzie zamontować

Co proponujecie dla Astra Clasic Kombi. Jakie CB gdzie zamontować?
Przepraszam za głupie pytanie ale teraz chcę kupić.

Bastek 
Bastek

Model Opla : Zafira 2,0 DTL

Wysłany: Wto Sty 23, 2007 19:58   

czesc panowie
a co powiecie o montazu w zafirce

fazi
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lut 02, 2007 18:56   

od miesiąca czasu w astrze F radyjko mam zamontowane po lewej stronie na klapce od bezpieczników i uważam że była to dobra decyzja , radyjko jest pod ręką , nie trzeba się nigdzie schylać np: pod schowek .POZDRAWIAM

JOszi 

Model Opla : Astra F

Wysłany: Sob Lut 03, 2007 00:01   

a zastanawiałeś się co może się stać z Twoim kolanem w razie (odpukać) jakiegoś wypadku?

ja mam podobnie tylko z 2 strony i będe radyjko przekładał w popielniczkę bo jednak bezpieczeństwo jest ważniejsze

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

paweldm 

Model Opla : Zafira 1.8 16v, Tigra 1.4

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 10:28   

Hej!
Moze ma ktos pomysl na montaz w zafirce, na pewno nie na klapie bezpiecznikow.

mroowa 
X16XEL

Model Opla : Astra F Sport 1,6 16V

Wysłany: Sob Maj 12, 2007 22:31   

Ja tak myślę i myślę. Póki co mam już radio Midlanda jakiegoś jeszcze pożyczone ale... kupię sobie hehe i tak obserwując tą moją asterkę to... hmmm popielniczki raczej rozwalać nie będę, albo do schowka powędruję, albo na plastik od strony pasażera, chociaż niewiem czy nie będzie się rzucać w oczy ... za bardzo. Niewiem jeszcze to przemyślę. Pozdro !

Odpowiedz do tematu