|
|
| Autor |
Wiadomość |
djcma [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Lis 12, 2006 14:03
|
|
|
| słuchaj ja od 3 lat mam magnes na dachu, (kupilem fajna nalepke tuningowa walnelem na srodku na to stawiam magnes z batem 2m i ez zazutu wyzej djmoth to moje zdjecia i wczesniejszy nic ale zapomnialem hasla:D hehe:D moge ci wykonac fotki ponownie i wyslac na maila jak to sie w calosci trzyma:) a jaka asterka? |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
JOszi

Model Opla : Astra F
Wiek: 22 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 686 Punkty zdobyte: 1
|
Wysłany: Nie Lis 12, 2006 14:28
|
|
|
ja jakoś nie jestem przekonany do magnesówki no chyba że jakąś dobrą presidenta ale na to już mnie nie stać jak się zdecyduję to przewiercę sobie daszek + skrócę antenę do 50cm i założe dopał taki z 30W |
|
|
|
 |
pizza1975 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Lis 12, 2006 21:25
|
|
|
| Ja od prawie 2 lat jeżdżę z magnesem na dachu. Dotychczas była to Sirio ML145 (kawał bata-145 cm) i działała znakomicie, ale czasem aż za dobrze. Minusem był zbyt krótki kabel i konieczność poprowadzenia przez drzwi tylne, a wożę skrzata w foteliku montowanym już na stałe i stało się to problemem, bo czasem bata trzeba schować. W piątek kupiłem Wilsona MINI WIL też magnesówkę ale długości 100 cm. Dłuższy kabel, mogę wreszcie puścić przez bagażnik, a jakość niewiele gorsza od Sirio (zasięg też niewiele). Przy Sirio musiałem co chwila kęcić squelch bo słyszałem zbyt wielu gadających, na tej antenie jest jakoś sympatyczniej, a zasięg porównywalny. Łatwiej za to schować i łatwiej przechodzę temat garażu i parkingów podziemnych. Ale każdy po swojemu. |
|
|
|
 |
BenQ [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 20:02
|
|
|
| panowie a gdzie najlepiej zamontowac w omedza a?? mialem w schowku pod radiem ale trzeba bylo dodatkowy glosnik ktory emitowal plastikowe dzwieki i trzeba bylo rozkodowywac co ludki mowia na radiu... jak radyjko bezdie schowane prawie nad pedalami to bedzie dobrze slychac przy wiekszych predkosciach na trasie... (okolo 150km) bo silniczek troszke slychac... |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
Andrzej.Sm

Model Opla : Astra Classic Kombi
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 00:03 Gdzie zamontować
|
|
|
Co proponujecie dla Astra Clasic Kombi. Jakie CB gdzie zamontować?
Przepraszam za głupie pytanie ale teraz chcę kupić. |
|
|
|
 |
Bastek
Bastek
Model Opla : Zafira 2,0 DTL
Punkty zdobyte: 1
|
Wysłany: Wto Sty 23, 2007 19:58
|
|
|
czesc panowie
a co powiecie o montazu w zafirce |
|
|
|
 |
fazi [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Lut 02, 2007 18:56
|
|
|
| od miesiąca czasu w astrze F radyjko mam zamontowane po lewej stronie na klapce od bezpieczników i uważam że była to dobra decyzja , radyjko jest pod ręką , nie trzeba się nigdzie schylać np: pod schowek .POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
JOszi

Model Opla : Astra F
Wiek: 22 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 686 Punkty zdobyte: 1
|
Wysłany: Sob Lut 03, 2007 00:01
|
|
|
a zastanawiałeś się co może się stać z Twoim kolanem w razie (odpukać) jakiegoś wypadku?
ja mam podobnie tylko z 2 strony i będe radyjko przekładał w popielniczkę bo jednak bezpieczeństwo jest ważniejsze |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
paweldm

Model Opla : Zafira 1.8 16v, Tigra 1.4
Wiek: 36 Dołączył: 21 Cze 2006 Posty: 344 Skąd: Gdańsk/Skarszewy Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 10:28
|
|
|
Hej!
Moze ma ktos pomysl na montaz w zafirce, na pewno nie na klapie bezpiecznikow. |
|
|
|
 |
mroowa
X16XEL

Model Opla : Astra F Sport 1,6 16V
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 22:31
|
|
|
| Ja tak myślę i myślę. Póki co mam już radio Midlanda jakiegoś jeszcze pożyczone ale... kupię sobie hehe i tak obserwując tą moją asterkę to... hmmm popielniczki raczej rozwalać nie będę, albo do schowka powędruję, albo na plastik od strony pasażera, chociaż niewiem czy nie będzie się rzucać w oczy ... za bardzo. Niewiem jeszcze to przemyślę. Pozdro ! |
|
|
|
 |
|
|