|
|
|
|
Przesunięty przez: orzel Sob Lut 07, 2009 16:35 |
|
| Autor |
Wiadomość |
CHESTER [Twój profil został usunięty!]
|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 12:40 glupie ale prawdziwe
|
|
|
| czy na desce rozdzielczej jest jakaś kontrolka która pokazuje ze są włączone światła drogowe? |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Administrator

Model Opla : Opel24.com
Zaproszone osoby: 15022
LPG: Nie
|
Adsense :
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
rssilver

Model Opla : Astra F C14NZ
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 12:45 Re: glupie ale prawdziwe
|
|
|
| CHESTER napisał/a: | | czy na desce rozdzielczej jest jakaś kontrolka która pokazuje ze są włączone światła drogowe? |
W moim C14NZ (wersja z obrotomierzem) jest wskaznik, swieci na niebieskie gdy zalaczysz dlugie swiatla drogowe, swiatla mijania tzw. krotkie nie posiadaja zadnej kontrolki na desce...a szkoda, dziwne ze asterki nie maja takowego wskaznika, mozna zrobic samemu ale po co sie kopac z koniem i wydziwiac. |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Administrator

Model Opla : Opel24.com
Zaproszone osoby: 15022
|
Adsense :
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
CHESTER [Twój profil został usunięty!]
|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 12:47
|
|
|
| czyli tak jak myslalem jest tylko ten wskaznik na pokrele do wlacznia postojowych i mijanai ? |
|
|
|
 |
rssilver

|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 12:50
|
|
|
| CHESTER napisał/a: | | czyli tak jak myslalem jest tylko ten wskaznik na pokrele do wlacznia postojowych i mijanai ? |
Dokladnie. Jedyny wskaznik jaki przewidzial Adam Opel...ale oszedzil sobie fatygi i nam tez i nie wstawil kontrolki zalaczenia swiatel mijania, pewnie w trosce o to aby za duzo kontrolek nie rozpraszalo kierowce |
|
|
|
 |
|
venom24
Akcesoria Tuningowe

Model Opla : Opel24
Zaproszone osoby: 126
|
|
|
|
 |
gmurawsk
Pirat OKP

Model Opla : OmegaA2.0i/Combo1,7D
LPG: tak
|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 13:07
|
|
|
| Ja w Combo mam jeszcze lepiej. Mam wersję bez obrotomierza i tam nie ma kontroli od rezerwy paliwa. Była tylko w wersjach z obrotomierzem |
|
|
|
 |
rssilver

|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 13:12
|
|
|
| gmurawsk napisał/a: | | Ja w Combo mam jeszcze lepiej. Mam wersję bez obrotomierza i tam nie ma kontroli od rezerwy paliwa. Była tylko w wersjach z obrotomierzem |
Kiepsko, ja mam z obrotomierzem ale jeszcze nie zdarzylo mi sie aby rezerwa sie zapalila...z obawy przed naglym postojem zawsze zalewam jak juz na czerwone wchodzi...swoja droga ile litrow jest na rezerwie ? 6-7 litrow ? |
|
|
|
 |
gmurawsk
Pirat OKP

Model Opla : OmegaA2.0i/Combo1,7D
LPG: tak
|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 13:15
|
|
|
| rssilver, żarówka mogła ci paść. Prze wejściu na czerwone pole powinna przynajmiej co jakiś czas błysnąć. |
|
|
|
 |
rssilver

|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 13:17
|
|
|
| gmurawsk napisał/a: | | rssilver, żarówka mogła ci paść. Prze wejściu na czerwone pole powinna przynajmiej co jakiś czas błysnąć. |
Hmmm...kiepsko, nie bardzo mi sie usmiecha rozbebeszac konsolete wskaznikow...kiedys zobacze jak zejdzie zupelnie na czerwone czy sie zapali rezerwa. poki co pilnuje zeby wchodzila max na poczatek czerwonego pola |
|
|
|
 |
Marceli TT [Twój profil został usunięty!]
|
Wysłany: Sob Lut 17, 2007 15:19
|
|
|
To lepiej miej wtedy w samochodzie kanisterek paliwka Ja raz tak jechałem Tigrą. Paliwka było mało, ale kontrolka się nie świeciła. Jakieś 10 km od domu Tigra powiedziała stop - na powietrzu nie jeżdżę |
|
|
|
 |
|
|
|
| |