jestem w trakcie przebudowy autka swap i generalnie nowa zawiecha i hample do tego nowa blacharka
niestety nie mam tak glebokiej kieszeni zebym mogl wylozyc kase dac autko do warsztatu i miec to zglowy dlatego 3/4 rzeczy robie sam
na szczescie narazie autko jest moja jedyna skarbonka oczywiscie nie licze ze mi sie cos z tego zwroci ale chce miec autko prawie iidealne i wychodzi mnie to prawie 1 tys zl na miecha ale potem on na trasie mi sie troche odplaci
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
maroni [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 24, 2006 13:35
Według mnie to samochód jest jak dziecko, trzeba ciągle inwestować kase a i tak nawet złotówka się niezwruci. Dokladnie nielicze wydanych pieniędzy na samochód, poprostu jak coś trzeba kupić a mam kaske to ide i kupuje a jak niemam to musze poczekać aż się kasiorka uzbiera i dopiero kupić
Model Opla : VA 2000
Zaproszone osoby: 8
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 09:07
No i moja skarbonka GSI wyciagnbela lapki po zlocisze... Teraz to juz nie jest 100PLN na miesiac Aktualnie zrobilem hamulce z tylu - szczeki, cylinderki, bebny i linka recznego - wyszlo ok. 400 PLN. Dodatkowo przerejestrowanie i inne szpargaly - 200 PLN
Cale szczescie ze silnik zyleta i nie pije kompletnie oleju