Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Opel Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: szeryf
Pon Lut 12, 2007 12:18
Jak działa na nas alkohol?
Autor Wiadomość
greg170
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lut 12, 2006 23:08   

spalanie alkoholu to kwestia metaboliki organizmu.Ja po godzinie po wypiciu browca moge spokojnie siadac za kolkiem-sprawdzalem pare razy na alkomacie od kumpla.Mam bardzo szybkie spalanie.Mam tez znajomego ktory po wypiciu 4 piw idzie w krzaki rzy-ac i zatacz kolka o srednicy 1 metra.Jego nawet po 24 godzinach nie wposcilbym za kolko.

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
eduardo_vkp
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 14, 2006 19:00   

^^ ^^^
I kolega tutaj ma racje 8) wszystko zalezy od czlowieka jego masy ciala i przemiany materii. Gosc co wazy 120kg i wypije piwo chyba szybciej je "przerobi" niz taki ktory wazy 70kg :wink: oczywiscie tez nie zawssze to tak dziala ale masa ciala ma duzy wplyw.
Ja sobie takie cos powiedzialem, ze jezeli wogole mialbym zginac w wypadku samochodowym to SAM i po pijaku nie wsiadam mojego zycia nie bylo by mi szkoda ale jakbym komus zrobil krzywde to ...

MAŁY
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lut 19, 2006 22:06   

Jak tak was czytam to az mi sie browca chce,jak bede jechal do domu od kobiety to se browca kupie,ale lykne dopiero w domu(aj promysss)Waze 65kg i po 3 piwkach jestem juz zakrecony(rozweselony)Ale za kolko sie nie pcham,raczej pod kolderke wole :mrgreen:

SnOOkie
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lut 20, 2006 09:46   

Wypiłem 2 borwce i wsiadłem do auta. Jeździłem PO PLACU z czym niegdy nie mam problemy chodzi mi o manewry. Mało co drzwi garażowych nie poprawiłem :roll: Od tamtej pory jak mam kluczyki od auta w kieszeni to nie piję nic a nic. Boję się a poza tym sumienie mi nie pozwala :wink: Wolę nie pić niż potem być bez Corsy albo i w więzieniu wylądować :cry:

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
pizza1975
[Usunięty]

Wysłany: Wto Mar 14, 2006 14:39   

Też robiłem próby z grami komputerowymi. Efekt był zatrważający. A łepetynę mam tak słabą że nawet po 1 browarku nie wstawię auta do garażu. trudno, jak zapomniałem/nie chciało mi się wstawić wcześniej to samochodzik nocuje pod chmurką.

Kiedyś na jednej imprezie firmowej informatyk wstał od stołu (wstał to dumnie powiedziane :? :? ) i zapytał się kto chce się z nim zabrać. Na stwierdzenie: "Panie Wojtku, nie będzie pan prowadził..." odparł:"...do pół litra nie szkodzi...." :dno:

Odpowiedz do tematu