Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomości w Opel
Opel Astra Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Astra Opel Astra Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak wymontować kieszeń?
Autor Wiadomość
kojot
[Usunięty]

Wysłany: Nie Cze 01, 2008 22:04   Jak wymontować kieszeń?

Mam w Corsie kieszeń na radio (pełną) która była wsamochodzie od nowoście. Nie było jednak w niej radia. Zamówiłem sobie niedawno na allegro radio. Jeszcze nie przyszło, tylko, że próbowałem do tej kieszeni włożyc kiedyś jedno nowoczesne (czyli nie tak jak ta kieszeń i cały samochód) radio i niestety nie mieściło się. Tzn. była kostka ISO i dobre złącze antenowe i na szerokość wchodziło, tylko nie dało sie wepchnąc do konca. (wystawało ok 8cm) Kable i kostka blokowały i nie jeak nie dało się tego posunąc, po prostu kieszeń była za mała. Całe szczęście radio, które zamówiłem ma półkieszeń w zestawie, więc z montażem nie powinno być problemu, tylko, że muszę najlpierw wymontować starą...
Odczepiłem kable i wykręciłem tę sporą śróbkę, na koncu, ale kieszeń nie chce wyjść? Jak należy ją wymontować? Są tam jeszcze jakieś śrubki, czy może trzeba coś odgiąc wcisnąć itd. ? Na prawdę próbowałem wyciągnąc to na rózne sposoby ale tylko pogiąłem kieszeń, jak ją wyjąć???

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

t0mall 

Model Opla : Sintra 2.2 TD GLS

Punkty zdobyte: 0
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 21:10   

W Sintrze po zdjęciu przedniego panelu widać już kieszeń która jest przykręcona od czoła dwoma wkrętami.

Nie wiem jak jest w Corsie.

Odpowiedz do tematu