Polecam motkę Z3.Ma wszystko co musi mieć.Elastyczna bardzo w obsłudze.Szybkie usb niezły aparacik 2MB lampka led do świecenia i do tego sliderek w estetycznej obudowie aluminiowej pogumowanej z wyświetlaczem ze szkiełka i do tego mp3,acc,acc+,3GP złącze do SD za całkiem rozsądną cenę.
Ostatnio zmieniony przez slawinek Czw Kwi 17, 2008 11:47, w całości zmieniany 1 raz
Model Opla : Zafira 2.0 DTL
Wiek: 16 Dołączył: 07 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 21:37
w zafirze mam zamontowanego SIEMENS c30
moj telefon ogolny to SIEMENS sl45i musialem zapodac jakis po malej usterce k300i
mam tez telefon tzw. dla VIP sagem my-1x
i w safie SE k300i zepsytego
oraz nokia 5110 i sagem my-3x nie da sie ladowac i motorola c650i ktorego czasami uzywam
zapodam nowy jak sie umowa skonczy nie potrzebuje wypasnego telefonu.. sluzy mi on wylacznie do kontaktu wiec nie bede wydawal fortuny na telefon... zeby spelnic standardy dzisejszych telefonow gsm... wazne ze dzwoni reszta to dodatek ...
SL45i sposuje sie super jak na fona za 15zl i ma karte i mp3 irde i jave
w grudniu czeka mnie zmiana ... poluje na jakis stylowy telefonik
Ostatnio zmieniony przez djmatti91 Wto Cze 03, 2008 21:38, w całości zmieniany 1 raz
kylos Model Opla : Opel Astra III
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 18:19
Sony Ericsson k800i to jest według mnie najlepszy telefon spełniający niemalże wszystkie wymagania