Model Opla : G, 1,6 8V 98r.
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 20:07 Kasowanie swoich postów
Jak skasować posty z działu "Zobacz swoje posty" ?
Dawałem na ignorowanie ,ale dalej tam wiszą i robia niektóre tam b u r d e l .
Mam ich tam ponad 200 ( dla mnie dużo) i psują wygląd strony
_________________ Urodziłem się,żeby odpocząć.
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
Model Opla : corsa zwana MrC
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 20:12
guniak, obawiam się że jako użytkownik nie masz takiej możliwości. Na pewno taką możliwością dysponują moderatorzy i administratorzy.
Skoro Twoje posty do tej pory nie zostały skasowane to widocznie nie ma takiego powodu.
Na prawdę bardzo mocno przeszkadzają Ci Twoje posty?
_________________ W życiu chodzi o to aby być ciut niemożliwym
"...moje życie będzie miało taki sens, jaki ja sama mu nadam..." (Paulo Coelho - Piąta góra)
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 20:23
tzn w tym dziale mógłbym kilanaście usunąć,gdyż utrudniają mi odnajdywanie tych pożądanych.ale oczywiście na forum niech zostaną
a to może i dodatkowe pytanko...
1.--jak to robisz że w twoim poście (wyżej) guniak jest pogrubione?
2.--jak można do swojego ostatniego napisanego posta dodać treść (oprócz edycji) tak aby był ten post odnowiony tzn.znów sie pojawił jako pierwszy?bo przez edycje zostaje dalej gdzieś zapomniany
Model Opla : VB V6; SC 900; Renault 19
LPG: NIE
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 21:17
guniak, pogłówkuj i wysil się trochę poznając funkcje forum a nie na łatwiznę idziesz To wszystko jest tak intuicyjne, ze nie sposób do tego nie dojść.
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 22:13
dobra dobra cwaniaczki (bez urazy) z niemowlęciem na karku łatwo sie mówi
teraz mam cięzki okres i glówkuje ale nad dzieckiem
dobra spoko jak sie odrobie to pomysle ,może tak na jesień
Model Opla : VB V6; SC 900; Renault 19
LPG: NIE
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 22:39
OK. Niech będzie; dwie wskazówki:
1. Najprostszym sposobem na pogrubienie czyjegoś nick'u w treści posta jest kliknąć w tenże nick (nad avatarem). Wówczas w treści postu pojawi się pogrubiony nick. Jest to technicznie możliwe tylko wówczas, gdy korzystasz z szybkiej odpowiedzi.
2. Myk z dodano możliwy jest tylko wówczas jeśli Twój post jest ostatni w danym temacie. Wtedy po prostu postępujesz tak jak chciałbyś napisać kolejnego posta (odpowiedz lub szybka odpowiedź). Nie powstanie wówczas dubel, tylko Twoje posty zostaną połączone w jeden z adnotacją dodano. Czasami jednak bywa z tym problem przez tego patałacha Geppetto
Jeśli zaś chcesz sobie zrobić 'up', to kasujesz swojego ostatniego posta i piszesz go od nowa - oczywiście przy pomocy 'kopiuj/wklej'