Opel Astra
opel
Opel-Strona Główna Szukaj w Opel24 Grupy w Opel 24 Opel24 Faq Rejestracja w Opel Profil Prywatne Wiadomoœci w Opel
Opel Opel Forum Corsa Opel Opel Tigra Tigra Team Opel Corsa Opel 24 Opel Opel Vectra

Poprzedni temat «» Następny temat
[KONKURS] NA LOGO OPEL 24 przeznaczone na kubki
Autor Wiadomość
Peter 

Model Opla : Tigra
Zaproszone osoby: 733
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 18:03   

Właśnie dostałem potwierdzenie, że cena kubka będzie taka sama jak w przypadku zamówienia dla Tigra-Team, czyli 10 PLN za 1 szt.

Mogą nam również rozesłać te kubki pod wskazane adresy, jak im dostarczę listę adresową, czyli problem logistyczny z głowy! W tym wypadku doliczone zostaną koszty opakowania i przesyłki.

Tak to się przedstawia:
cena 1 kubka to 10 PLN
kartonik 1 PLN
wysylka 6,50 PLN (chyba, że poczta podniesie ceny)
RAZEM 17,50 PLN (czyli z wysyłką pod wskazany adres)

Na każdym kubku będzie logo takie, jakie im wyślemy. A do tego, według życzenia, istnieje możliwość dopisania nick’a, czyli każdy będzie miał swój niepowtarzalny kubek klubowy!

Proszę tylko o podesłanie do mnie logo w JPG oraz do Corel’a i możemy zaczynać działać z tymi kubkami. Nie ma już chyba na co czekać, tak mi się wydaje.

Aha! Tylko za pierwszym razem musimy zamówić 40 szt. Później będziemy mogli zamawiać nawet pojedyncze sztuki na tych samych warunkach, czyli w tej samej cenie!

To chyba dobra propozycja, zważywszy na to, że będą się pojawiać nowi członkowie klubu i oni prawdopodobnie też będą zainteresowani takimi kubkami. Poza tym, my również za jakiś czas możemy chcieć zamówić kubek, jeśli się on na przykład zbije lub będziemy chcieli zrobić komuś niespodziankę.

Nie będzie trzeba po raz kolejny zbierać chętnych, robić listy itd. Wystarczy zamówić jeden kubek (lub kilka, jeśli ktoś będzie chciał) i gotowe!

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra
Model Opla : Astra II

Pirat
[Usunięty]

Wysłany: Pią Mar 10, 2006 18:15   

Peter, a dostanę piwowy kufelek klubowy?
Kubeczek mam już TT i drugi mi nie potrzebny. :)

Peter 

Wysłany: Pią Mar 10, 2006 21:35   

Raczej nie w tej firmie, bo oni robią tylko z porcelany. Ale dla pewności wysłałem maila z pytaniem o kufle.

::::emu::::
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 11, 2006 00:13   

A ja podszedlem do takiej firmy kolo mnie i kubki beda takie jak zaprojektowalismy tylko:
-caly kubek jest koloru bialego
-obrazek jest taki jak chcemy
-zajmuje cala powierzchnie kubka (od ucha do ucha i od gory do dolu, ok 2mm marginesy od tych pkt :) )
-na kazdym kubku bedzie nick taki jak na projekcie

a co do cen to tak mi odpisali:
Oto wycena nadruku na kubku - białym: z możliwością nadruku różnych nazw na każdym z obiektów.
18,38 zł netto za 1 szt. - przy zamówieniu 60 kubków ) - wycena nadruków z różnymi nazwami = nadruk+kubek
16,38 zł netto za 1 szt. - przy zamówieniu 60 kubków ) - wycena nadruku jednakowego dla wszystkich kubków = nadruk+kubek

Pozdrawiam
PRzemysław Buszko

i co o tym myslicie?

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

Peter 

Wysłany: Sob Mar 11, 2006 11:01   

Czyli drożej (a dojdą jeszcze koszty wysyłki) i trzeba zamówić aż 60 szt. Ciekawe czy nam się uda dobić do tych 40 szt., czyli minimum jakie uzgodniłem z tą firmą co ja załatwiam?

wacha007
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 11, 2006 11:22   

::::emu::::, projekt wybrany zamów kubeczek bo mieć musisz swój projekt.. :lol: z 3 ofert niestety przedsatwiłeś najsłabszą...:).. :wesoly:

::::emu::::
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 11, 2006 11:42   

a tak apropo to ktory projekt bedzie na kubkach???

wacha007
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 11, 2006 11:48   

..no Twój oczywiscie :)

Geppetto
Porządkowy
Opel Tigra

Peter 

Wysłany: Sob Mar 11, 2006 12:00   

Chyba, że go jeszcze przerobisz :idea: Jakoś mi się nie widzi "Miejsce na Twoje auto" :|

No i mieliśmy pomysleć nad takim logiem, które będzie na kubkach i później znajdzie się na naklejkach i ewentualnie innych gadżetach klubowych :idea: :D

Poza tym kubki będą białe, a nie czarne.

wacha007
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 11, 2006 12:40   

..a co zamiast miejsca na Twoje auto?? Tigre wstawić ?? dla mnie to idelany pomysł z tym miejscem ale mozan zmienic napis na: MIEJSCE NA TWOJEGO OPLA... i już bedzie git...pozatym wszytsko jest już chyba powiedziane

Odpowiedz do tematu