Żadnego auta nie wstawiać
Po prostu na środku kubka dać logo klubu, czyli to przerobione logo Opla
Będzie to chyba lepiej wyglądało...
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
HP: 419/2333
18%
MP: 751/1114
67%
EXP: 81/99
81%
wacha007 [Usunięty]
Wysłany: Sob Mar 11, 2006 13:37
myśle ze nie... tak jest dobrze.. moim zdaniem ...:) jakbyśmy jakiesaytko jakieś opla wstawili to zaraz by sie zaczeło dlaczego ten a nie inny... a teraz jest forma neutralna..
wacha007, przecież napisałem, żeby nie wstawiać żadnego auta
a na środku kubka można dać logo klubu, takie jakie później będziemy mieli na naklejkach i innych gadżetach
wacha007 [Usunięty]
Wysłany: Sob Mar 11, 2006 17:33
Peter, ja iwem że nei napisałeś ale ja tam zapomniałem dopisać.. a co d loga to jest przecież...a to białem miejsce to dobre jest.. podoba sie szytskim co pokazwyałem kubek takei urozmaicenie i humorek mały...
Geppetto Porządkowy Model Opla : Astra II
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet
to byl projekt na czarny kubek
poza tym, na razie jest jeszcze czas, zeby sie zastanowic nad alternatywnymi rozwiazaniami, lepiej pomyslec za wczasu, niz potem dojsc do wniosku, ze trzeba bylo zrobic inaczej po to mamy forum
na kubku (moim zdaniem) powinno byc logo klubu, takie jakie bedzie pozniej na klubowych naklejkach i innych ewentualnych gadzetach (smycze itp itd)
wszystko razem powinno pasowac do siebie i tworzyc jednolita kolekcje
wacha007 [Usunięty]
Wysłany: Sob Mar 11, 2006 21:26
ale jest to logo przecież na kubku.. ja sie w pełni z Tobą zgadzam... ale ja mysle że jest OK..