|
|
| Autor |
Wiadomość |
holcu
Administrator

Model Opla : Astra II
Zaproszone osoby: 1
LPG: Nie
Wiek: 23 Dołączył: 23 Gru 2005 Posty: 1583 Skąd: Szczecin Punkty zdobyte: 7
|
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 15:59 [Konkurs] Zaprojektuj logo forum
|
|
|
Witam Wszystkich Forumowiczów. Na początku chciałbym Wam serdecznie podziękować, że czynnie przykładacie się w rozwój forum, jesteśmy Wam bardzo wdzięczni.
Mamy do Was dwie sprawy:
1.) Zarządziliśmy konkurs na logo forum. Jeśli chcielibyście zaproponować swoje logo - zamiast tego niebieskiego po lewej stronie, bardzo proszę.
a) Logo powinno mieć wymiary 200 x 91 lub pozostała zbliżona rozmiarówka.
b) Zaprojektowane logo umieszczamy w tym temacie jako załącznik.
c) Czas trwania zbierania log - 4 dni do 10.I.2006 do godziny 20:00
d) Następnie zostanie stworzony etap, gdzie każdy z forumowiczów (zarejestrowanych) będzie mógł oddać głos na logo, które uważa za najbardziej odpowiednie do naszego forum.
e) W logu nie używamy znaczka firmowego OPEL by nie mieć później nieprzyjemności z GM
f) Nagrodą w konkursie, będzie umieszczenie loga na forum na okres nieokreślony, dodatkowo przyznana zwycięzcy zostanie skrzynka pocztowa 100 MB - login@opel24.com lub opel24.i365.pl w zależności od życzenie wygranego, oraz specjalne przywileje u adminów - hehe
2.) Drugą sprawą jaką chciałem poruszyć jest fakt, iż zespół Administratorów przygląda się wszystkim obecnie aktywnym użytkownikom Naszego forum, by na dniach zaprosić konkretne osoby do przyjęcia funkcji moderatorów for. Z upatrzoną osobą będziemy się kontaktować w cely zadania pytania,czy była by zainteresowana wspolpracą.
3.) Na koniec jeszcze powstał mały problemik, zauważyliśmy, iż działanie forum pod przeglądarką Microsoft Internet Explorer - ma pewne niedogodności. Dlatego prosilibyśmy Was dla lepszego komfortu używać przeglądarki Firefox, na której sam testuje wszystko i naprawde bardzo dobrze a zarazem szybciej chodzi nie tylko strona forum ale pozostałe stronki. |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
JohnGee [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 17:27
|
|
|
<i>Próbujemy ... ja na zachętę wrzucam pierwszy "projekt"
Holcu czy oprócz znaczka-logo firmy OPEL, sama czcionka z napisem opel jest rownież zastrzeżona? Bo chyba to Brittanica, ja użyłem jednak Brodway'a i troche mi to wszystko nie gra ... </i>
OK, jesli czcionka (tylna klapa) może pozostać, to w porządku. Poprzednie logo usunąłem ze względu na małą czytelność, jak i ogólny "rozgardiasz" w układzie
Oto nowa wersja (poprzednia była tylko próbą), również do wyboru do koloru
P.S. do moderatora : Jest to wersja ostateczna, więc nie będę więcej robił bałaganu na forum Poza tym nie wiem dlaczego, ale jak umieściłem załącznik z archiwum "rar" 25KB to ściąga tylko 8KB i jest uszkodzone, więc wrzucam luzem |
| Ostatnio zmieniony przez JohnGee Sob Sty 07, 2006 22:50, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Marcin [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 19:17
|
|
|
miałem chwilę wolnego i coś skrobnąłem
do wyboru do koloru |
|
|
|
 |
holcu
Administrator

|
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 19:48
|
|
|
Niech chłopaki z GM nie przesadzają czcionka nie jest zastrzeżona |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
rox [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 20:17
|
|
|
marcinowe loga sa spoko, na forum niebieskie pasuje ja popracuje moze jutro i tez cos wymysle |
|
|
|
 |
holcu
Administrator

|
Wysłany: Pią Sty 06, 2006 20:35
|
|
|
Wszystkie loga są fajne, ale to forumowicze wybiorą, my jako admini pomyślimy jak bedzie dużakonkurencja nad nagrodami dodatkowymi ale narazie ciii.... |
|
|
|
 |
Artur [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 02:39
|
|
|
| Marcin napisał/a: | miałem chwilę wolnego i coś skrobnąłem
Obrazek
do wyboru do koloru |
Witam
Jestem plastykiem
Wg. mnie to z kluczykiem jest spoko a próbowałeś może ustawić go w poziomie?
szkoda że tak późno się o tym forum dowiedziałem bo też bym coś spłodził |
|
|
|
 |
holcu
Administrator

|
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 08:14
|
|
|
Artur zapraszam, masz czas do wtorku do godziny 20:00 także jeszcze sporo czasu zapraszam bardzo, im więcej log tym większa konkurencja |
|
|
|
 |
|
Geppetto
Porządkowy
|
|
|
|
|
wacha007 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 23:13
|
|
|
| jakby ktoś mógłby to w jakims prograie przynajmniej po polsku porpawić..:) |
|
|
|
 |
eduardo_vkp [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 14:38
|
|
|
| Artur napisał/a: | | jakby ktoś mógłby to w jakims prograie przynajmniej po polsku porpawić..Smile |
pomysl fajny ale jakby zrobic to na bazie Oplowskiej V6-stki... |
|
|
|
 |
|
|