|
|
| Autor |
Wiadomość |
greg170 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Mar 27, 2006 22:28 konserwacja
|
|
|
Mam zamiar w niedlugim czasie zakonserwowac moja Ome.Oprocz podwozia chcialbym tez zakonserwowac wszystkie mneki (drzwi,bagaznika).Jaki polecalibyscie preparat do wewnetrznej konserwacji Mi sie wydaje ze cos na bazie wosku |
|
|
|
 |
|
Holcu
Administrator

Porządkowy
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
maroni [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 20:36
|
|
|
witam
ja polecam preparat DINITROL PENETRANT świetnie sie nadaje do zabezpieczania drzwi czy też progów, obejrzyj dokladnie te miejsca które będziesz zabezpieczał żeby rdzy niebyło bo jak będzie to i zabezpieczenie niepomoże
pozdro |
|
|
|
 |
siemi1 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 15:41
|
|
|
| a na czym polega taklie zabezpiecznaie cos jak emulsja smaruje sie i juz?? czy jak? a cop w przypadku gdy sie te miejsc potem umyje to tej warstwy ochronnrj sie nie ztrze? |
|
|
|
 |
AndrzejMT [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 08:00
|
|
|
..Zdecydowanie polecam BRUNOX - jest na bazie zywic - swoja konserwowalem wlasnie tym i jest ladnie pieknie |
|
|
|
 |
|
Holcu
Administrator

Porządkowy
Wiek: 42 Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 4262 Skąd: Internet 
|
|
|
|
|
tilok

Model Opla : Astra X16SZ, LPG
Punkty zdobyte: 0
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2006 21:19
|
|
|
Witam. Ja nie będe chyba oryginalny jak polece coś innego Ja polecam do profili zamkniętych fluidol a do podwozia baranek forch - niemiecka produkcja, cena ok. 18-20 zł za kg, po roku nie ma żadnych odprysków i jest co najważniejsze elastyczna przy niskich temperaturach, na moja asterkę poszło mi 5 puszek a'1kg. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
astraklub [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 22:59
|
|
|
| sam w zeszłym sezonie używałem tego środka ale chyba w tym spróbóje czegoś innego ale sam do konca jeszcze nie wiem za jaki środek sie zabrac, sledzę ten temat aby sie dowedziec czegoś o srodkach a tu narazie jest jeszcze cicho może dlatego że jeszcze jest trocę zawcześnie na konserwacje |
|
|
|
 |
|
|